2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
خدا اگه منو ببره راحت میشم من دیگه تحمل ندارم به کجابرمیخورد اگه امشب منم مثل اون زنای حامله تو مطب ...

اخه عزيزم چرا زندگي از هم بپاشه  بچه ندارين ؟ دختر دايي من ٤ بار اي وي اف كرده منفي ديگه دور بچه رو خط كشيدن ولي با شوهرش عاشقانه زندگي ميكنن يعني اگه مرد بخواد به خاطر بجه زندگيش رو خراب كنه بهتر بره  ، گناه تو چيه مگه دست توه  به خدا  بايد بخواد خيلي ها اينجا بعد ٣ بار منفي مادر شدن ، عزيزم اروم باش من اگه شوهرم به خاطر بچه بخواد ول كن بهتره بره يعني لياقت زندگي  تداره يعني ادم نيست ببخش من پيامتو خوندم اعصابم خرد شد خيلي ناراحت شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من در حالت عادی ۴۰ روز یبار پریود میشدم اونوقت میشه باداروها الان پریود بشم؟پرستاربیمارستان م ...

يايد امپول بزني و شياف تا خونت قطع بشه،و استراحت و سعي كن پاهاتو بزاري رو بالش

سلام عزیزم خوبی‌؟ آره گلم چه جورم داشت 🥴🥴🥴 والا راه خاصی نداره 😭😭😭😭 نهایت وایت نویز، تکون دا ...

مرسی گلم دقیقا از تمامی داروها سگا گریپ ایرانی به دخترم میسازه میدونید تا چند ماهگی ادامه داره؟

بچه ها کسی میدونه tpoعلامت اختصاری چی هست؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من بهمن ماه باراول با علیرضایی ویزیت شدم .بخاطر مشکل dfi همسرم باید دوماه دارو استفاده کنه بعد مجدا ...

عزیزم چن بود dfiهمسرت و چه دارویی دادن

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزيزم اره واقعا حق داري😔انشالله فردا ازمايشم به خيرو خوشي بگذره واقعا خيالم راحت ميشه. با تو د ...

عزیزم برات خیلی دعا میکنم ....ختم ۱۴ هزار صلولت رو باید تو یه روز انحام داد یا میشه روزی هزارتا فرستاد؟

شما اوندفعه انتقال فرش بود؟دکتر نگفت علتش جیه؟

نه عزیزم اون دفعه برای من جنین فریز بود ۳ تا ۳ روزه . در هر بار انتقال تو بهترین حالت ۴۰ درصد احتمال مثبت شدن هست ، خود دکترا هم نمیدون چرا منفی میشه 🤕

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم