2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044582 بازدید | 684400 پست
نه عزیزم ما نزدیک 4ساعت راه داریم تا مام با ماشین خودمون میرفتیم میومدیم 4ساعت رفت 4ساعت برگشت ترافی ...

مرسی عزیزم. شوهرم میگه نمی ارزه بریم و بیایم. برو اهدایی بگیر کلکو بکن. من اصرار دارم بریم😑

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ای جون دل من. چقدر قشنگ گفتی🥰 دلم رو تا اخرین روزی که انتقال دارم روشن کردی. مینویسم جملتو میزارم ک ...

قربوووونت برم. خوشحالم که اروم شدی آبجی. دقیقا منم همین جا یکی از بچه ها با حرفی که زد باعث شد یه دوره عالی ای رو طی کنم. شکر خدا ان شاالله که پایانش یه نی نی تپل مپل سالم تو بغلت بخنده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربوووونت برم. خوشحالم که اروم شدی آبجی. دقیقا منم همین جا یکی از بچه ها با حرفی که زد باعث شد دوره ...

مرسی مهربونم. انشالله با هم🥰❤️🤲

اره دکتر خوبیه. چرا برا جنینات مشکل پیش اومد تو جهاد؟ البته اگه اذیتت نمی کنه بگو.

راستش از ۱۲ تا تخمک گفتن جنین تشکیل نشده بدون دلیل گفتن هم کیفیت تخمکا خوب بود هم اسپرم ها که تو ۱۰۰ نفری که میکرو میکنن ۱ نفر اینجوری میشه و باید محیط کشت خاص باشه که وارداتیه و هزینه خیلی بالا و .... و خود جنین شناس یه بار نیومد باهامون صحبت کنه هر بار یکی از کارکنای آزمایشگاه اومد دم در آزمایشگاه یه سری توضیح داد و رفت منم خوشم نیومد اونجا ادامه ندادم

مرسی عزیزم. شوهرم میگه نمی ارزه بریم و بیایم. برو اهدایی بگیر کلکو بکن. من اصرار دارم بریم😑

عزیزم منم مثل تو فکر میکردم که مام معجزه میکنه ولی شرایط من یه نگاه کن حتی همسرم تسه شد ولی ببین جنین تشکیل نشد میترسم مثل من اینجا بیای اینجوری بشی با این همه هزینه سنگین 

راستش از ۱۲ تا تخمک گفتن جنین تشکیل نشده بدون دلیل گفتن هم کیفیت تخمکا خوب بود هم اسپرم ها که تو ۱۰۰ ...

ای جانم.واقعا این راه سختیای خودشو داره.خدا ب دل شکسته مون نگاه کنه .

ان شاالله این دفعه بهترین نتیجه رو میگیرین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

یک سوال برام پیش اومده ، اونایی که از جنین اهدایی استفاده میکنند 

مگه جنین اهدایی با نوزاد چند ماهه از بهزیستی چه فرقی داره ؟ هردوتاش مال یکی دیگه ست  فقط کلی سختی بارداری داره ، 

به جای جنین اهدایی و اینهمه سختی خب یکدفعه یک نوزاد چند ماهه یا چند روزه از بهزیستی تحویل گرفته بشه که بهتره،  کلی هم ثواب داره 

یک سوال برام پیش اومده ، اونایی که از جنین اهدایی استفاده میکنند   مگه جنین اهدایی با نوز ...

کاش به حرف بود و به همین راحتی که شما میگین باشه اولا جنین اهدایی تو شکم خودمون و کسی با خبر نمیشه همه فکر میکنن بچه خودمون ما که اگه جنین اهدایی بگیریم به پدر و مادر خودمون نمیگیم 

در مورد فرزند خوندگی نوزاد که اصلا نیست من دختر دایم 5سال اسم نوشته تو بهزیستی گفتن برو بهت خبر میدم هنوز حتی بنده خدا به 5ساله راضی شد و هنوز خبر ندادن بچه از بهزیستی گرفتن به این راحتی نیست اگه سریع میدادن من همین فردا میرفتم میگرفتم 

خب برای روز ۱۰ عالیه گلم ، مبارک باشه جیگر  دیگه همه میگن درد پریودی عادیه ، دیگه مامان شدی به ...

قربونت برم عزيزم اره واقعا با فصل جديدي از زندگي روبرو ميشيم انشالله به خير بگذره❤️

خداياشكرت....❤️ 
یک سوال برام پیش اومده ، اونایی که از جنین اهدایی استفاده میکنند   مگه جنین اهدایی با نوز ...

اره عزیزم منم همین فکرو میکردم ولی اصلا ساده نیست و خیلی فرق داره با تصورات جامعه گلم. بهزیستی اولا به همین راحتی ها اصلا نوزاد نمیده. من ثبت نام هستم عزیزم. نوزاد دختر که بسیار سخت تر. تازه خیلی خیلی خوش شانس باشیم نوزاد بگیریم محرمیتش پیش میاد که کلا پسر هیچی مگه اینکه خواهری کسی داشته باشی بهش شیر بده دختر فقط محرم میشه کرد راحت تر که اونم خیلی سخت میدن. از یه طرف دیگه هم اگه باز هم با موفقیت تمام این مراحل طی بشه همون اول شرط میکنن طبق قانون هر نوع قیمی پیدا بشه بچه به خانواده اش تحویل داده میشه. من دیدم پیش اومده😣 من میمیرم خیلی احساسی هستم😔 علاوه بر اون لذت تجربه ی بارداری و شیر دادن تو وجود هر زنی هست. ولی خب اهدایی مشکل محرمیت و اینجور چیزا رو نداره. اگه اسپرم یا تخمک باشه نیمی از خصوصیات خانواده رو به ارث میبره عزیزم و کلی چیز دیگه. متاسفانه افرادی مثل ما که تو این مسیر هستن همه چیو سبک سنگین کردیم😔 با این حال من پیگیر بهزیستی میمونم

کاش به حرف بود و به همین راحتی که شما میگین باشه اولا جنین اهدایی تو شکم خودمون و کسی با خبر نمیشه ه ...

حق با شماست  عزیزم ❤❤

من از این جنبه بهش فکر نکرده بودم 

ممنون از توضیحات کاملت گلم🌹🌹🌹

اره عزیزم منم همین فکرو میکردم ولی اصلا ساده نیست و خیلی فرق داره با تصورات جامعه گلم. بهزیستی اولا ...

ممنون عزیزم ❤❤ به نکات مهمی اشاره کردین ⚘

درست میگین حق با شماست 🌹🌹🌹

عزیزم منم مثل تو فکر میکردم که مام معجزه میکنه ولی شرایط من یه نگاه کن حتی همسرم تسه شد ولی ببین جنی ...

اره عزیزم باید حسابی سبک سنگین کنیم🌷❤️ ممنونم

ممنون عزیزم ❤❤ به نکات مهمی اشاره کردین ⚘  درست میگین حق با شماست 🌹🌹🌹

مساله ای نیست گلم منم جای شما بودم حتما همین حرفا و تصورات رو داشتم عزیزم. حق میدم بهت🥰