2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044747 بازدید | 684407 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزدلم چندتا تخمك داشتي؟ توكلت به خدا باشه يكي از بچه هاي همين تاپيك با يدونه جنين باردار شد گلم. ع ...

دفعه اول 5تا تخمک دفعه دوم 4تا تخمک علت پیگیر شدم خیلی میگن تخمک بیکیفیت و اسپرم ضعیف با اینکه ایندفعه حتی همسرم تسه شد برام دعا کن با تو دلیت 

نمیدونم نپرسیدم ضعیفه ولی دو سلولی فریز شده 

انشالله بمونه برات. بد به دلت راه نده عزیزم🤲❤️ به اهدایی فک نکردی؟ من الان دوستم یه دختر با جنین اهدایی بارداره. خیلی هم دقت میکنن به لحاظ ظاهری و گروه خونی شبیه باشه. اخه خودم تو شرایط مشابهت هستم واسه این میگم عزیز دلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ان شاء الله منم پنجشنبه بشه 13 آزمایش بدم مثبت باشه 

نتایج ازمایش دوستای گل که اینهفته بتا دارن : 

نازيلا و آريا  روزشنبه  ۱۴ انتقال  نتیجه : بتا ۸۰۰ 😍😍🎉🎉

Starkhanom_ninish روز شنبه ۱۴ انتقال   نتیجه : بتا ۸۰۰ 😍😍🎉🎉

چیکا1  روز یکشنبه ۱۰ انتقال   نتیجه : بتا ۲۸۸ 😍😍🎉🎉

Sediii روز يکشنبه

رها۶۸۶۸ روز سه شنبه

Saharooneh روز چهارشنبه

گيسوگلابتونم روز چهارشنبه

معلق

انتظارnini پنج شنبه

مهلا 1398  پنج شنبه

یاسین و یاسمین روز پنج شنبه

باقي دوستان اگه دوست داشتن اسم و روز آزمايش  و درنهایت نتیجه  اضافه کنن به ليست تا دل هممون شاد شه 😍😍😍

بچه ها خیلی ناراحتم دلم خونه بازم یه جنین برام تشکیل شد دومین باره پانکچر میکنم هر دفعه یه جنین دفعه ...

عزیزم درکت میکنم

خیلی خیلی سخته، هم مسافت طولانی هم هزینه ها هم وقت و انرژی ک میزارید

الهی با همین جنین باردار بشی نباید ناامید باشی 

علت چیه؟ تعداد تخمکات دوتا مرکز متفاوت بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انشالله بمونه برات. بد به دلت راه نده عزیزم🤲❤️ به اهدایی فک نکردی؟ من الان دوستم یه دختر با جنین اه ...

چرا عزیزم دارم بهش فکر میکنم قبول کردنش خیلی سخته دکتر گفته دفعه بعد باید اهدایی بگیری 

عزیزم منم پی آر پی شدم، الانم روز نهم هستم نمیدونم مثبته یا نه، فقط خاستم اینو بهت بگم نماز استغفار ...

نگرا نباش عزیزم  ان شاءالله به سلامتی مامان شدی گلم 😍😍

نماز استعفار چجوریه عزیزم ؟

مامای مطبشه. به دکتر پیام دادم گفت داروهاتو ادامه بده قطع نکن

خداروشکر 

شاید خونریزیت از علائم لانه گزینیه

ب فال نیک بگیر

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻