2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
قربونت عزیزم انشالله به حق فاطمه زهرا اینبار حتما مامانی...تا حالا حتما قسمتت نبوده انشالله سال ۱۴۰۰ ...

فدات عزیزم ،انشالله هممون از این چشم انتظاری دربیایم و خانم های باردار هم به سلامتی فارغ بشن 

عزیزم دکتر کی برات انتقال داد ؟رویان پی آر پی قبول نداره نه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من سیکل انتقالم لانگ بود یادمه وسطای سیکلم که رفتم سونو به دکتر گفتم میخوام جنینام هچینگ بشن ا ...

میدونین هزینه هچینگ چقد میشه؟ می خوام منم بگم به دکترم. این آخرین فرصتمه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان جنین من دوروزه میشه فک کنم😑 نوشته دوازده ام pick up شده و چهاردهم فریز. دوروزه 😭😭😭😭 فک ک ...

سلام عزیزم . از اینکه این همه بهم ریخته ای ناراحت میشم . اینو بدون اول از همه خدا باید بخواد تا نخواد کاری نمیشه کرد اما میشه بهم بگی پزشکت کیه ؟ من به پزشک های این مرکز ناباروری که رفتی اصلا اعتماد ندارم تقریبا پیش همشون رفتم اطلاعات خودم ازشون بیشتر بود وقتی باهاشون حرف میزدم هاج و واج نگاه میکردن . رفت و آمد سخته خیییلی سخته زندگیه منو واقعا تحت تاثیر قرار داده بود ۵ سال . ولی برگردم عقب باز هم تهران رو انتخاب میکنم و باز هم به اینا اعتماد نمیکنم . ولی این جنین هایی که داری رو حنما انتقال بده انشالا با همینها جواب میگیری و اسیر جاده و رفت و آمد نمیشی

خانما لطفا اگه کسی اطلاعی درمورد ازمایش T4 داره بیان کنه. برامن 7.1زده رنج نرمال ازمایشگاه 4.5-13

آرزو جان t4 که میگی تو رنج نرماله اوکیه اون پارامتر تیروئید که موقع اقدام باید کمتر از نرمال باشه tsh هست که قبل انتقال میارن زیر ۲ تی اس اچت چنده؟ 

خب فدات شم من کیست آندومتریوز دارم 😔😔

گل من نگران نباش شما گریدت بالا نیست اگر رو تعداد تخمکت تاثیر داشت تو ذخیرت هم نشون میداد ذخیره بالای ۲ اصلا کم نیست همون برای کیفیتش مکمل بخور و با استرس تخمک ها رو ضعیف نکن عزیزم