2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
ان شاءالله یک بتای تپل میای و ما رو خوشحال میکنی عزیزم 😍😍😍😍

عزيزم پستي كه برام گذاشتي ريپلاي نشد 

قربونت برم عزيزدلم اشكام همينطور ميريزه الهي اين اشكاي از سر شوق قسمت همتون😍

خداياشكرت....❤️ 
ممنون عزیزم منم بشدت استرسی ام توکل بخدا نا امید نیستم خیلی امید دارم که میشه ولی به نشدن که فکر میک ...

کتاب ۴اثر فلورانس اسکاول شین حتما این روزا بخون

ترس و شک مانع رسیدن ما ب خواسته ی قلبیمون هستن

ایمان کامل داشته باش ب خدا و مدام تکرار کن ک همه چیز به دستان قدرتمند خداوند میسپارم حس خوب داشته باش

از الان شکرگزاری کن برای اینکه همونجور شده ک ارزوشو داشتی.😍😍😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم با دل پاکت برام دعا کن امپولات چطور میزدی؟من کسی نیس خونه بزنه به شوهرم میگم یاد بگیر ول ...

همسر منم اوایل میترسید قبول نمیکرد اما بعد انتقال راضی شد خودش بزنه و واقعا هم از وقتی همسرم میزنه درد امپولا کاملا از بین رفته. اخه درمانگاه مواد امپول رو یکدفعه خالی میکرد و گوله میشد و جاش انقدر درد میکرد شبا از دردش خوابم نمیبرد. اما همسرم مواد امپول رو خیلی اروم تزریق میکنه حدود ۴۰ ثانیه هر تزریق طول میکشه،اینجوری نه گوله میشه مواد زیر پوستم نه بعدش دردی میمونه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
ای جان احتمالا مامان شدی قشنگم. انشالله فردا پس فردا امتحان کنی زودتر خط t معلوم میشه. مارک بی بی چک ...

اره روژانه،خدا از دهنت بشنوه عزیزم، دیگه اینبار پی آر پی هم انجام دادم ان شاء الله که بگیره 

عزيزم پستي كه برام گذاشتي ريپلاي نشد  قربونت برم عزيزدلم اشكام همينطور ميريزه الهي اين اشك ...

خدا رو هزار مرتبه شکر 😍😍😍🌹🌹🌹🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

الان دعای شما حسابی میگیره ما  محتاج دعای خیرت هستیم عزیزم😍😍😍😍

[QUOTE=181180539]چرا عزیزم؟از چیش استرس داری؟استرس سمه. باخودت اینکار رو نکن[/QUOT دست خودم نیست خیل ...

راستی مدام جوراب پات باشه و آب و نشاسته هم بخور و اب هویج

نمیدونم چرا ولی مثل اینکه خیلی ب لانه گزینی کمک میکنه

بچه ها جواب ازمايشم اومد بتا ٢٨٨ 😍😍😍😍😍😍😍😍الهي به حق امام زمان قسمت همه منتظرا بشه از ته دل ب ...

ای جونم مبارکه عزیزدلم. انشالله نه ماه رو به شادی و سلامتی بگذرونی مامان خانوم🥰🥰😍😍

خدا رو هزار مرتبه شکر 😍😍😍🌹🌹🌹🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 الان دعای شما حسابی میگیره ما  محتاج دعای خیر ...

خدا خودش شاهده كه كلي از ته دلم براي مثبت شدن تك تكتون دعا كردمو ميكنم❤️❤️❤️❤️❤️فداتون بشم من😍

خداياشكرت....❤️ 
اره والله منم دیگه خیلی بهم فشار اومده انقدر هرکسی یک چیز گفته بهم.  چیکار میشه کرد جز صبر و تو ...

اخه با  جنین بیوپسی باردارشدن دکتر براشوهرمن گفت لازم نیس اسپرمت خوبه یکی دیکه با مابودن دوار گفته بود احتمال زیاد جنین نمیشه برات اگه میخوای بیوپسی کنیم‌گفت نه .انتقال هم باهم بودیم کنسل شد براشون.پس مشکل من اسپرم نبوده دکتر گفت باید تکراربشه تا جواب بده

یا رب العالمین
اره روژانه،خدا از دهنت بشنوه عزیزم، دیگه اینبار پی آر پی هم انجام دادم ان شاء الله که بگیره 

ببین من مدیکور میزاشتم و سریع هاله مینداخت. روزی که ازمایش میخواستم بدم همسر بی بی چکی که خرید روژان بود وقتی زدم بعد یه ربع مثبت شد اما بعدش کامل پررنگ شد یعنی با اینکه بتام ۱۶۴ بود دیر نشون داد. من مطمعنم شما مامان شدی

ای جونم مبارکه عزیزدلم. انشالله نه ماه رو به شادی و سلامتی بگذرونی مامان خانوم🥰🥰😍😍

فداتشم عزيزم هردو باهم انشالله 😍😍😍قسمت تك تك بچه هاي تاپيك😍

خداياشكرت....❤️