2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044693 بازدید | 684402 پست
خب خدارو شکر. انشالله به دلخوشی و شادی. اسپند دود کن، چشم نخوری عزیزم. از خدا میخوام نی نیت به وقت د ...

بعد از زایمان فکر کنم تا مدتها از تخم مرغ فراری ام . الان هم مجبوری میخورم واقعا ظلمه 🤣 خیلی ضعف میکنم نمیدونم علتش چیه یهو چنان گشنه ام میشه که تمام دست و پام شل میشه . شما هم مجبوری هم شده بخور که نی نی وزن بگیره

راستی دوستان ساک و بستین ؟ من هنوز لباس هارو نشستم . چقدر تنبل شدم . تازه جمعه یکی رو پیدا کردم که ب ...

نه نبستم راستش. اصلا نمیدونم چی باید بردارم. من قبلا خونه تکونی کردم اما الان یه کم کار دارم که جون تکون خوردن ندارم. از شانسم جای تخلیه آب ماشین ظرفشوییم گرفته اونو نمیدونم کجای دلم بذارم! خواهرام هم میگن بذار بیایم کارات رو بکنیم مانعشون میشم 😅😅

البته خدایی معمولا از صبح تا شب هم سر کارم، خونه خیلی نیستم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم مرسی ممنون  خدا رو شکر خوبیم  آره وروجک آقایی شده واسه خودش😍😍😍😍 گل پسر ش ...

سلام زینب جان بچه شما کولیک داشت؟ میشه یه راهکار واسه من بدید دکتر انواع شربت‌ها را داده  ضرر نداره؟ بیست روزشه

اصلا نگران رشد نباش جثه بچه ریزه اینو که نمیشه تغییر داد . من خودم که به دنیا اومدم خیلی ریز بودم ول ...

منم حدود یک کیلو و ششصد هفتصد بودم دنیا اومدنی.‌ البته الانم درشت نیستم.‌ الان که فقط شکم دارم. استخون بندیم هم ظریفه قدم هم متاسفانه کوتاهه! از ته دل دعا میکنم نی نی همه چیش رو از همسرم ژنش رو‌بگیره

من اصلا نمیدونم چی باید جمع کنم. ولی پوشک و شیردوش و یه چندتا چیز دیگه نگرفتم هنوز. داداشم میگه پوشک ...

من فعلا معلوم نیس کدوم بیمارستان برم واسه همین نمیدونم داخل ساک بیمارستان چیا میدن ..پوشک هم مای بیبی سری مهربان باپوست تا اونجایی که دیدم دوستام استفاده کردن میگن حساسیت نمیده،   کافی میکس وکمپوت انجیر وگلابی فلاسک ولیوان  دستمال کاعذی ودستمال مرطوب شیشه شیر وشیر خشک و حوله ومسواک ولوازم ارایشی وشارژ و پوشک  ولباس برای خودمون وبچه فعلا اینا توذهنمه 😉

خدا رو هزار مرتبه شکر عزیزم 😍😍😍 ان شاءالله به سلامتی نی نی نازت رو بغل کنی 😍😍😍❤❤❤ برای ما هم ...

میدونم از ته دل درکتون میکنم. حتما حتما دعا میکنم عزیزم. انشالله یه سورپرایز قشنگتر از من خدا برات در نظر بگیره عزیزم

سلام دوستان در چه حالید ؟ نی نی ها خوبن ؟ ویزیت بعدیتون کی هست ؟ تاریخ زایمان مشخص شد ؟ @shadennn ...

سلام عزیزم، والا خوب که چی بگم دائم فشارم 13 به بالاست رفتم متخصص قلب ویزیت شدم اکو و نوار قلبم نرمال بود خداروشکر، روزی 4تا قرص فشار دارم میخورم😕 حالا چهارشنبه باید برم پیش دکتر خودم و پریناتولوژیست، تاریخ سزارینمم فعل 20 فروردین اینا زده دیگه ببینم خدا چی میخواد ...

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اصلا نگران رشد نباش جثه بچه ریزه اینو که نمیشه تغییر داد . من خودم که به دنیا اومدم خیلی ریز بودم ول ...

مرسی عزیزدلم پسرم تپلی بود وزنش خوب بود الانم انگار دوسال ازسنش بزرگتره درشته نمیدونم این یکی چرا جوجه مونده ..ایشالا تواین ماه های اخروزن بگیره 

من فعلا معلوم نیس کدوم بیمارستان برم واسه همین نمیدونم داخل ساک بیمارستان چیا میدن ..پوشک هم مای بیب ...

وای مرسی نازنین جون. چه لیست کاملی. همین امروز فردا جمع میکنم. واقعا دستت درد نکنه. ❤️❤️❤️❤️🌺🌺🌺🌺

خدا رو شکر عزیزم 😍😍😍 به سلامتی نی نی نازت رو بغل کنی❤❤❤😍😍😍  برای ما هم دعا کن عزیزم⚘

خیلی ممنونم سلامت باشی چشم حتما 😚😚😚ایشالا تانینی های ما بدنیا میان شما وهمه ی دوستای منتطرمون  مامان میشین😍 

وای مرسی نازنین جون. چه لیست کاملی. همین امروز فردا جمع میکنم. واقعا دستت درد نکنه. ❤️❤️❤️❤️🌺🌺🌺🌺

فدات شم عزیزم 😚به سلامتی ایشالا 😍برای خودتم پوشک ازاین بزرگا باید ببری نمیدونم بیمارستان میده بهتون یانه ولباس زیر نخی یا یک بار مصرف ..و پتودورپبچ احتمال زیاد توساک بیمارستان  میذارن براتون حالا یادم اومد بازم میگم 

سلام عزیزم، والا خوب که چی بگم دائم فشارم 13 به بالاست رفتم متخصص قلب ویزیت شدم اکو و نوار قلبم نرما ...

سلام عزیزم چندروز پیش برام پیام داده بودی نتونستم جواب بدم الان یادم افتاد استرس باعث میشه فشارت بالاتربره نگران نباش ایشالا همه چی خوب پیش میره عزیزم