2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نگو تو رو خدا منم ذخیرم ۲/۷ کیست آندومتریوزم دارم خیلی نگرانم که منم تخمک نداشته باشم یا کم باشه ...

نه بابا تو که ذخیره ت خوبه واسه من دو ماه پیش ۱ بود

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
لیلا جان شما هم با انتقال جنین باردار شدی  میشه یکم توضیح بدی

نه عزیزم. طبیعی باردار شدم. چندبار پانکچر کردم اما دریغ از یه تخمک، اونم با دوازده سیزده تا فولی سایز عالی. یه جوری که دلم نمیخواست از تو اتاق ریکاوری بیرون بیام و با همسرم چشم تو چشم شم. ازش خجالت میکشیدم خیلی. یعنی از شدت بغض و‌گریه خفه میشدما. بیچاره همسرم هیچی نمیگفت، همیشه بعد پانکچر از بیمارستان که میومدیم بیرون،  واسه اینکه بگه اتفاقی نیوفتاده میبردم یه رستوران حسابی، خیلی عذاب کشیدم بیشترم واسه اینکه همسرم یه بارم یه اخم به چهره اش نیومد با اینکه عاشق بچه است. سری آخرم قبل اینکه باردار شم، باید یه پانکچر دیگه میکردم اما قبلش دادخواست طلاق دادم و به همسرم قسم خوردم نه مهریه میخوام و نه هیچ سهمی از زندگی. و واقعا نمیخواستم. میخواستم برم یزد زندگی کنم تنهایی. اما واقعا وعده خدا حق هست و در کمال ناباوری طبیعی باردار شدم ببخش پروچونگی  کردم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام به روی ماهت، به چشمون سیاهت. خوبی عزیزم؟ فرشته کوچولوت خوبه؟ من ویزیتم چهارشنبه سوریه! همین سه ...

قربونت عزیزم . شکرخدا خوبیم . حرکتهای نینی هم بعد از آمپول بتا داره کم کم طبیعی میشه . من سه شنبه باید برم nst بدم و ۸ فروردین هم ویزیت دارم . دیروز هم جواب آزمایشمو گرفتم خداروشکر قندم اوکی بود دفع پروتئین هم نداشتم آنزیم های کبد و کلیه هم اوکی بود و از همون دیروز فقط دارم میخورم🤣🤣🤣 نمیدونم دیگه کی برام سونو مینویسه و احتمالا ۲۱ تا ۲۳ فروردین بشم من

سلام عزیزم خوبیم خداروشکر من برای ۳۵هفته سونو دارم چون وزن نینی کم بود دکترگفت باید از رشدش مطمئن بش ...

اصلا نگران رشد نباش جثه بچه ریزه اینو که نمیشه تغییر داد . من خودم که به دنیا اومدم خیلی ریز بودم ولی یه عالمه موهای مشکی داشتم🤣 انشالا بسلامتی نی نی میاد عزیزم❤

قربونت عزیزم . شکرخدا خوبیم . حرکتهای نینی هم بعد از آمپول بتا داره کم کم طبیعی میشه . من سه شنبه با ...

خب خدارو شکر. انشالله به دلخوشی و شادی. اسپند دود کن، چشم نخوری عزیزم. از خدا میخوام نی نیت به وقت درستش و سالم و سلامت به دنیا بیاد. من که از غذا بدم اومده. یعنی غذا میبینم حالم بد میشه. چشمام رو میبندم میخورم. وای به سفیده تخم مرغ فکر میکنم گلاب به روت میشم. 😄😄

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه بابا تو که ذخیره ت خوبه واسه من دو ماه پیش ۱ بود

خیلی ناراحت شدم منفی شدی گیسو جان
بله گاها پیش میاد با وجود داروها دیواره رحم ریزش میکنه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ای جونم، عزیزم. خدا برای هم حفظشون کنه. انشالله نازنین جون. والا من همسرم روز شمار گذاشته‌. 😅😅 ال ...

راستی دوستان ساک و بستین ؟ من هنوز لباس هارو نشستم . چقدر تنبل شدم . تازه جمعه یکی رو پیدا کردم که بیاد خونه رو برام تمیز کنه و شیشه هارو بشوره . شنبه که تحویل سال هست فکر کنم هفته اول عید بشورم🤣

نه عزیزم. طبیعی باردار شدم. چندبار پانکچر کردم اما دریغ از یه تخمک، اونم با دوازده سیزده تا فولی سای ...

خدا رو هزار مرتبه شکر عزیزم 😍😍😍

ان شاءالله به سلامتی نی نی نازت رو بغل کنی 😍😍😍❤❤❤

برای ما هم دعا کن تو این راه دیگه واقعا خسته شدیم ⚘