2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044706 بازدید | 684404 پست
قربونت برم انشالله. انشالله که خودتم این دفعه مامان میشی عزیزم 💋❤

انشاالله عزيز دلم😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم فرتيل سي واسه ك انتقال هم تجويز ميكنن؟ اينا رو فك كنم واسه پانكچر بايد بخوريم كه تخم ...

آره عزيزم فرتيل رو براي تقويت موكوس رحم ميدن، من بعد از انتقال هم داشتم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
زينك وامگا٣ واسه انتقال؟

اره اونارم میخورم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام دوستان در چه حالید ؟ نی نی ها خوبن ؟ ویزیت بعدیتون کی هست ؟ تاریخ زایمان مشخص شد ؟ @shadennn ...

سلام به روی ماهت، به چشمون سیاهت. خوبی عزیزم؟ فرشته کوچولوت خوبه؟ من ویزیتم چهارشنبه سوریه! همین سه شنبه در واقع. دکتر ویزیت قبلی بهم گفت شانزدهم یا هفده فروردین احتمالا. اتفاقا منم دوست دارم بدونم ماهایی که با همیم تاریخ زایمان هامون چه جوریه. تو چه خبر؟ ویزیتت کی هست؟ تاریخت مشخص شد؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان در چه حالید ؟ نی نی ها خوبن ؟ ویزیت بعدیتون کی هست ؟ تاریخ زایمان مشخص شد ؟ @shadennn ...

سلام عزیزم خوبیم خداروشکر من برای ۳۵هفته سونو دارم چون وزن نینی کم بود دکترگفت باید از رشدش مطمئن بشم تاربخ زایمان هم  انشالله ۹ اردیبهشت میشه برام ...شما هاجلوترید ازمن 😍😍😍انشالله نینی های شمابه سلامتی میان بغلتون وبعدجوجه ی من میاد 

#ختم_سوره_واقعه

🔹شروع از دوشنبه ای که اول ماه باشد

⚜روز دوشنبه اول ماه شعبان

25 اسفند1399

برای افزایش رزق و برآورده‌شدن حاجات مهم✅

آیت‌الله بهجت رحمه‌الله برای افزایش روزی و برآورده شدن حاجات مهم، ختم سورۀ «واقعه» را به اطرافیان خود توصیه می‌کردند. دستور این ختم بدین شرح است:

چون اول ماه قمری دوشنبه باشد، شروع کند به خواندن این سورۀ مبارکه، با طهارت و رو به قبله. روز اول یک مرتبه، روز دوم دو مرتبه و روز سوم سه مرتبه و همچنین تا چهاردهم، چهارده مرتبه بخواند.

در پنجشنبه‌های میان این چهارده روز، این دعا خوانده می‌شود:

يا ماجِدُ يا واحِدُ، يا جَوادُ يا حَليمُ، يا حَنّانُ يا مَنّانُ يا كَريمُ، اَسْئَلُكَ تُحْفَةً مِنْ تُحَفاتِكَ تَلُمُّ بِها شَعْثى، وَ تَقْضى بِها دَيْنى، وَ تُصْلِحُ بِها شَأْنى بِرَحْمَتِكَ يا سَيِّدى. اَللَّهُمَّ اِنْ كانَ رِزْقى فِى السَّماءِ فَاَنْزِلْهُ، وَ اِنْ كانَ فِى الاَرْضِ فَاَخْرِجْهُ، وَ اِنْ كانَ بَعيداً فَقَرِّبْهُ، وَ اِنْ كانَ قَريباً فَيَسِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ قَليلاً فَكَثِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ كَثيراً فَبارِكْ لى فيهِ، وَ اَرْسِلْهُ عَلى اَيْدى خِيارِ خَلْقِكَ، وَ لا تُحْوِجْنى اِلى شِرارِ خَلْقِكَ، وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ (بِكَيْنُونَتِكَ) وَ وَحْدانِيَّتِكَ. اَللًّهُمَّ انْقُلْهُ اِلَىَّ حَيْثُ اَكُونُ، وَ لا تَنْقُلْنى اِلَيْهِ حَيْثُ يَكُونُ، اِنَّكَ عَلى كُلِّ شَىْءٍ قَديرٌ، يا حَىُّ يا قَيُّومُ يا واحِدُ يا مَجيدُ يا بَرُّ يا كَريمُ يا رَحيمُ يا غَنِىُّ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَمِّمْ عَلَيْنا نِعْمَتَكَ، وَ هَیِّنَا [هَنِّئْنا-هَيِّئْنا] كَرامَتَكَ وَ اَلْبِسْنا عافِيَتَكَ.

@eshghe_abadi    

سلام به روی ماهت، به چشمون سیاهت. خوبی عزیزم؟ فرشته کوچولوت خوبه؟ من ویزیتم چهارشنبه سوریه! همین سه ...

لیلا جون پسر من هرروز میشمره دیشب میگفت ۴۷روزمونده داداشم بیاد 😍ایشالا هممون به سلامتی زایمان کنیم 

لیلا جون پسر من هرروز میشمره دیشب میگفت ۴۷روزمونده داداشم بیاد 😍ایسالا هممون به سلامتی زایمان کنیم& ...

ای جونم، عزیزم. خدا برای هم حفظشون کنه. انشالله نازنین جون. والا من همسرم روز شمار گذاشته‌. 😅😅

الانم میگه من از اول فروردین آماده باشم. ممکنه زودتر بیاد. بعد که راجع به زایمان و جمع کردن ساک و اینا باهاش میحرفم، فشارش میوفته.‌ میگه آمادگیشو ندارم 😄😄

میگه شب زایمانت سه چهارتا پوکساید باید بخورم! میگم آره که قشنگ فرداش خواب بمونی، اونوقت چه جوری بریم بیمارستان