2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
بچه ها شماها که درگیر این دکترا هستین آیا داروی جدیدی اومده ک منه در حال اقدام هورمونام تنظیم بشه از ...

عزیزم پیش متخصص غدد برو 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی نداده همون متفورمین

من خواهرم پرولاکتین بالا داشت باردار هم نمیشد‌. مشکل هورمونی و پر مویی هم داشت پیش متخصص غدد رفت دارو داد خوب شد. نمیدونم چی بود داروهاش. ازش میپرسم یادش بود بهت میگم. اعصابش هم آروم تر میشه میخورتشون

بانو چه روزی باید بهشون بگیم ک هچینگ کنن برامون یعنی چندروز قبل انتقال؟بعد هزینه اش چقده

عزیزم من سیکل انتقالم لانگ بود یادمه وسطای سیکلم که رفتم سونو به دکتر گفتم میخوام جنینام هچینگ بشن اونم زود قبول کرد و تو پروندم نوشت

هر موقع بهشون بگی مشکلی نیست فقط نذار دقیقه نود بشه هرچه زودتر بگی خیال خودت راحت میشه

https://s16.picofile.com/file/8427872292/45582CEB_D882_4C06_8FDC_1E8F0132ABE3.jpeg   🙈🙈🙈

مبارکت باشه عزیز دلم .ان شالله همه مراحل بارداری رو با شادی و خوشی سپری کنی و نی نی (های) نازت رو با سلامتی کامل بغل بگیری 💕💕💕💕

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
مبارکت باشه عزیز دلم .ان شالله همه مراحل بارداری رو با شادی و خوشی سپری کنی و نی نی (های) نازت رو با ...

قربونت برم عزيزدل مهربون الهي ني نيتو صحيح و سالم بغل كني عكسشو بذاري ما ببينيم😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
قربونت برم  مرسی عزیز دلم که به یادم بودی ،الان دارم مینویسم با اشک مینویسم ،حس خیییلی خوب بهم ...

قربونت عزیزم انشالله به حق فاطمه زهرا اینبار حتما مامانی...تا حالا حتما قسمتت نبوده انشالله سال ۱۴۰۰ مقدر شده نی نی بیاد تو دلت و به آرزوت میرسی توکلت به خدا و ائمه باشه فقط💖

خانما خواهش میکنم کمکم کنید من تعیین جنسیت کردم برایه پسر امروز رفتم سونو میگه دختره دوباره رفتم پیش ...

مرسانا جان من دخترمو طبیعی باردار شدم . هفته ۱۵ رفتم سونو بخدا نیم ساعت سونو کدد گفت صد در صد پسره . هفته ی ۱۷ رفتم یه جای خیییلی خوب تا دستگاه رو گذاشت گفت یه گل دختر میبینم .

شاید سونو گرافی اولی که رفتی اشتباه کرده . مطمعن باش ای وی اف اشتباه نیست

خدای من خدای معجزه هاست . 
من تستسترونم بالاس موهاش رو لیزر کرد؟

اره عزیزم راحت شد. یعنی موهاش افتضاح بود. زیر چونش به طرز وحشتناک مو داشت. سینه اش شیر میومد و باردار نمیشد. کلافگی شدید اعصاب داشت حیوونی خواهرم☹️ هنوز هم گاهی نمیخوره برمیگرده. ولی میخوره هم سریع ناخواسته باردار میشه و هم تمام حالتاش خوب میشه. دوبار ناخواسته باردار شد یکیشو نگه داشت.