2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
بازم یکم راحت شد؟دقیقا کی خیالت کامل راحت میشه؟شوهر من برعکس هر روز صبح میپرسی امروز بی بی چک نزاشتی ...

شوهرم از حالم خبر داره ميدونه چقدر استرسي هستم اينجوري ميكنه😂😂نميدونه عقده دارم😞فردا برم ازمايش ديگه راحت تر ميشه😅

خداياشكرت....❤️ 

البته ناگفته نمونه که منم استرس دارم،تا فردا جواب ازمایش دومم رو نبینم و مطمعن نشم افزایش داشته دلم اروم نمیشه. اخه دیروز امروز زیر دلم درد میکنه انگار سفت شده. ترشحاتمم زیاد شده. میترسم عفونت گرفته باشم. 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم از حالم خبر داره ميدونه چقدر استرسي هستم اينجوري ميكنه😂😂نميدونه عقده دارم😞فردا برم ازمايش د ...

عزیزم دعا کن منم بی بی چک مثبت بچشم ببینم پنجشنبه به امید خدا انتقالمه 

تا حالا انجام دادی ؟درد داره ؟واقعا تاثیر داره؟

بله انجام دادم .درد اصلا نداره .برا من نه چون که مشکل dfi داشتیم‌ وبی خبر وارد سیگل شده بودیم .اما برا خیلی ها تاثیر مثبت داشته ان شاء الله شما هم یکی ازاون خیلی ها باشید

فدات شم توروخدا دعاکن خدا امیدمو ناامید نکنه 😭

الهی که فردا با یه پتای توپ میای و دل هممون رو شاد میکنی

عزیز دلم قابل باشم برات دعا میکنم انشالله که نی نی سفت محکم بهت چسبیده عزیزم و همه چی خوب پیش میره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
البته ناگفته نمونه که منم استرس دارم،تا فردا جواب ازمایش دومم رو نبینم و مطمعن نشم افزایش داشته دلم ...

والله اين راه تا اخرش استرسه اول بي بي بعد ازمايش بعد ساك بعد قلب بعد غربالگري و......

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم دعا کن منم بی بی چک مثبت بچشم ببینم پنجشنبه به امید خدا انتقالمه 

عزيزم خدا خودش شاهده هرسري چشمم به بي بي ميخوره اولين دعايي كه به ذهنم مياد شماها هستيد❤️

خداياشكرت....❤️ 
نیلو‌جونم شما میدونید رنج نرمال ازمایش تیروئید قبل بارداری چنده؟

نه قربونت برم دقیق نمیدونم

چطور مگه عزیزم؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دوستان جنین من دوروزه میشه فک کنم😑 نوشته دوازده ام pick up شده و چهاردهم فریز. دوروزه 😭😭😭😭 فک ک ...

عزیزم تیاراتیام با جنین دو روزه مثبت شد الان گل دخترش ۵ یا ۶ ماهش شده دیگه. قبل از این هم یکبار با جنین سه روزه منفی شده بود.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم تیاراتیام با جنین دو روزه مثبت شد الان گل دخترش ۵ یا ۶ ماهش شده دیگه. قبل از این هم یکبار با ج ...

خداروشکر عزیزم. انشالله خدا در رحمتش رو بروی منم باز کنه. مرسی که گفتی. خیر ببینی انشالله🌷🌷🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰