2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست

دوستان جنین من دوروزه میشه فک کنم😑 نوشته دوازده ام pick up شده و چهاردهم فریز. دوروزه 😭😭😭😭 فک کن نامردا ده روز بعد بهمون گفتن😢الکی وقت و پولمون هدر رفت😣😣😣 اول فک کردم سه روزه است. آخه دوروز چی میشه😑 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جوابش اومد منفیه زده ۱

وقتی یه تاریخی مشخص میکنن برای ازمایش حتما تجربه هاشون نشون داده که باید همون تاریخ باشه تا جواب صدرصد بده شما الان به دکترت بگو من چهار روز زودتر رفتم از دادم ببین میگه قطع کن یا همون چهارشنبه از بده.چرا یکاری میکنین که خودتونم دچار استرس و ناامیدی بشین اخه عزیزم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
منم منفی بود زیر نتیجه نوشته ۱

شما هم به حرف دکترت گوش بده هر روزی که گفته اون روز برو آزمایش 

شاید هم تو این چند روز بالا رفت نمیدونم روندش چطوره و چقدر احتمال داره بعد ۱۲- ۱۳ روز لانه گزینی اتفاق بیفته 

خوب گفتم اگه باشه یذره نشون میده 

همه چی احتمالش هست به حرف دکترت گوش کن همون چهارشنبه باز ازمایش بده انشالله که مثبتی اگه خدایی نکرده منفی بود دفعه بعد فریز انتقال بده که احتمالش بالاتره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏