2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
بله عزيزم. دکتر شما کيه؟ ناباروري هستين يا تعيين جنسيت؟؟

من تعیین جنسیتم . البته رفتم تهران  فعلا دکتر انصاری رو انتخاب کردم ولی باهاش ویزیت نشدم .یه سری آزمایش دادیم که فعلا همسرم داره دارو میخوره . شمام تعیین جنسیتی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
بچه ها من بعد از عید باید برم واسه میکرو ...پروسه ش اینطوریه ک اول دارو میدن برلی پانکچر بعد از پانک ...

بله درسته، اگر هايپر باشين،يعني تخمک زياد داشته باشين، دو تا پريود بايد بگذره تا انتقال بدن ولي اگه تخمک ها کم باشن، انتقال فرش انجام ميدن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله درسته، اگر هايپر باشين،يعني تخمک زياد داشته باشين، دو تا پريود بايد بگذره تا انتقال بدن ولي اگه ...

ممنونم 

کسی میدونه کدوم عدم تعادل کدوم هورمونا بیشتر در بیماران مبتلا ب تنبلی تخمدان باعث جوش و موی زائد میشه؟؟  

ممنون عزیزم. انتقال فریزچجوریه؟ازکی باید برم‌دکتر؟چندبارباید سونو و ویزیت بشم؟

انتقال فريز قبل از شروع سيكلت برو دكتر داروهاتو شروع ميكنه روز ٩ ميري سونو دوباره روز ١٤ سونو بعدشم روز انتقالو برات مشخص ميكنه گلم

خداياشكرت....❤️ 
از نظر علمیشو نمیدونم متاسفانه. ولی بچه ها بودن ک بی بی چکاشون منفی بوده ولی روز 15 مثلا مثبت شده آز ...

منم دکتر برام روز ۱۳ آزمایش نوشته بود. امروز دادم بتام صفر بود ....جالبه قبلا چند بار دادم ۰.۱ و  ۰.۳ و ....میشد الان دقیقا ۰.۰۰😑 زنگ زدم دکتر گفت داروهاتو کلا قطع کن منم امروز دیگه مصرف نکردم😖 دیگه منفیه دیگه حداقل درد اون آمپولا رو تحمل نکنیم🤐

تنها چیزی که بعد جواب منفی یکم حالم رو جا اورد دوش گرفتن با آب داغ بووووود تو حسرت آب داغ بودم دو هفته😖