2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044580 بازدید | 684400 پست
من اونجا رفتم چند  مريض بودن كه چند ماه پيش نوبت گرفتن واسه دكتر نصر ولي با دكتر تمييزي ويزيت م ...

نمیدونم شاید. من از نوبت دهی انلاین اینطور برداشت کردم. خودم اگه میخواستم وقت بگیرم حتما حتما با دکتر علیرضایی شروع میکردم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اونجا رفتم چند  مريض بودن كه چند ماه پيش نوبت گرفتن واسه دكتر نصر ولي با دكتر تمييزي ويزيت م ...

سلام عزیزم هنوز مشخص نشده زنگ زدم گفتن دو ساعت دیگه دوباره زنگ بزن انگار دارن میپیچونن شاید برام تشکیل نشده 

سلام. عزیزای دلم من امروز برگه فریزم رو گرفتم. یک بسته ی پنج تایی دارم. سه تا b و دو تا c. . سه تا ت ...

عزیزم مبارک باشه خدا رو شکر ۵تا جنین تشکیل شده پس

به سلامتی انشالا بنظر من اگر نظرت دکترت هم هست حتما هیسترو کن

کسی امروز آزمایش نداده؟ من دارم‌وسوسه میشم برم ازمایش خون بدم الان روز دوازدهممه دیگه

امروز صبح هم بیبی گذاشتی ؟ 

شما که صبر کردی دو روز دیگه ام صبر کن 

❤ ولی بازم خودت میدونی جیگر 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام. عزیزای دلم من امروز برگه فریزم رو گرفتم. یک بسته ی پنج تایی دارم. سه تا b و دو تا c. . سه تا ت ...

سلام عزيزم

خداروشكر كه جنين داري🌸 مباركت باشه😍

هيسترو هم گزينه خوبيه، رحمت كنترل ميشه گلم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نه بی بی ندارم.

خب پس به اون بیبی توجه نکن 🤦‍♀️🤦‍♀️ 

فردا برو آزمایش بده خیال خودتو مارو راحت کن 😅😅😅 انشالله مثبتی و یه سوپرایز خوشگل داری برای شوهرت 😍

خب پس به اون بیبی توجه نکن 🤦‍♀️🤦‍♀️  فردا برو آزمایش بده خیال خودتو مارو راحت کن 😅😅😅 انشا ...

اره احتمالا فردابدم امروزهم‌که تابرم ازمایشکاه جوابم فکر نکنم اماده بشه یباره فردامیرم

یا رب العالمین
بچه ها من داره همينطور وزنم مياد پايين خطرناكه؟ اشتها ندارم اصلا😭

نگران نباش عزیزم بعضی ها ۳ ماه اول بارداری وزن کم میکنن ، ولی سعی کن به زور یه چیزی بخوری 

منم اشتهام کم و زیاد میشه 🙄🙄

رفتم آزمایش دادم گفته ساعت ۳ بیا 

ولی من ساعت ۴ میرم میگیرم 

ترووو خدا برام دعا کنید بتا بالا باشه 🌹🌹❤

اره احتمالا فردابدم امروزهم‌که تابرم ازمایشکاه جوابم فکر نکنم اماده بشه یباره فردامیرم

اره روز ۱۳ بری بهتره 

به امید خدا ، به خدا خیلی دعات کردم که مثبت بشی و دلت شاد بشه 😘