2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044716 بازدید | 684407 پست
عیب نداره دیگه انشالله دوهفته دیگه صدای قلبش رو میشنوی همه جوره کیف میکنی🥰🥰

انشالله باهم عزیزم ، چون تقریبا باهم یه تاریخ هستیم 🌹🌹

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی متاسفم  عزیزم. انشالله این اخرین منفی باشه که تو ازمایش بارداری میبینی😕غصه نخور توکلت به ...

ممنون من روز۱۲بود براروز پونزدهم دکترم ازمایش نوشته .پونزدهم هم بنظرت ازمایش بدم؟

یا رب العالمین

خانما خواهش میکنم کمکم کنید من تعیین جنسیت کردم برایه پسر امروز رفتم سونو میگه دختره دوباره رفتم پیشه دکتر خودم سونو کرده میگه پسره به نظرتون کدوم درسته دارم دیونه میشم امروز باید ۱۷هفته میشدم سونو که کرد ۱۵هفته بودم رشد جنینم خوب نبوده

خانما خواهش میکنم کمکم کنید من تعیین جنسیت کردم برایه پسر امروز رفتم سونو میگه دختره دوباره رفتم پیش ...

مگه ميشه تعيين جنسيت پسر کني و دختر بشه؟؟

کدوم مرکز انجام دادي؟

فکر کنم دکتر خودت درست ميگه.

ممنون من روز۱۲بود براروز پونزدهم دکترم ازمایش نوشته .پونزدهم هم بنظرت ازمایش بدم؟

بنظرم حتما بده عزیزم. بودن بچه هایی ک اون تاریخا مثبت شدن 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون من دیشب بیبی زدم دیکه امادگی داشتم خیلی منتظر مثبت نبودم

عزيزم، منم دفعه پيش که منفي شدم، قبلش بي بي چک زدم و وقتي ديدم منفي شده، خودم رو آماده کردم.

انشالله يه وقت ديگه، بچه هايي سالمتر و عاقبت بخيرتر خدا برات درنظر داره.صبور باش عزيزم.

خانما خواهش میکنم کمکم کنید من تعیین جنسیت کردم برایه پسر امروز رفتم سونو میگه دختره دوباره رفتم پیش ...

نه امکان اشتباه وجود نداره عزیزم دکترت درست میگه یه جای دیگه ام برو ای وی اف کردی یا ای یو ای چون تو ای یو ای احتمال خطا هست کدوم مرکز تعیین جنسیت کردی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بچه‌ها شما شکم بند بارداری نخریدین؟ امروز از دکتر پرسیدم که میتونم پیاده روی کنم، گفت شکم بند ببند ...

من گرفتم عزیزم . دلیجا گرفتم خوب بود ولی چون بیشترش رو استراحت بودم خیلی استفاده نکردم . برگردم عقب نمیخرم . بالشت بارداری هم یکی از مسخره ترین خریدهام بود که وقتی چشمم بهش میوفته دوست دارم بزنمش این دایناسور رو فقط پولم هدر رفت باهاش راحت نیستم

اگه دختر دیده بشه احتمال پسر شدن هست چون ممکنه زاویه جنین خوب نباشه  

ولی اگه تو سونو پسر دیده بشه دیگه دخت نیست 

چون سونوی دومت پسر دیده دیگه حتما پسره