2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044853 بازدید | 684415 پست
ميگن خونرساني به رحم بهتر هستش

اهان چه جالب ....ممنونم که گفتی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ممنون عزیز دلم .خدا رفتگان همه رو بیامرزه .درخواست دوستی  نداده بودین .من درخواست میدم شما قبول ...

فدات بشم ....ممنونم ....برات پیغام دادم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش همسر منم میذاشت با نصر انتقال میدادم😢😢 من معجزه دکتر نصر رو به چشمام دیدم ، دوستم بعد چهار با ...

گلم هرچی خدا بخواد ....من چن تا از دوستام هستن دوسه بار با نصر انتقال دادن منفی هم شدن .....دکترا وسیله هستن

انتقال دفعه اولم بود 

عیب تداره گلم تیشالله دفعه بعد حتما مامان میشی

یه آیه از سوره انعام کلا سوره انعام خیلی خوبه اما پیامبر گفته برای براورده شدن ارزوهاتون اول دعا کنی ...

خیلی ممنون عزیزم .....سیوش کردم 

خانما من تکرر ادرار دارم شوهرمم تونت خونده میگه علامت بارداریه  بی بی چک هم منفی بود.من بیشتر شب اینجورمیشم ببخشید پنج شش بارمیرم دستشویی اخرهم انگار مثانه م تخلیه نشده بنظرتون عفونت نیس؟یا بخاطر پروژسترونه؟

یا رب العالمین
مریض دکتر نصری؟  اگر شماره پرونده داری ادد میکنن

خودش كه ويزيت نميكنه دكتر تمييزي فك كنم ويزيت ميكنن منم كفتن عليرضايي بهتره اون ويزيتم ميكرد ولي انتقال رو كفتن دكتر نصر

گلم هرچی خدا بخواد ....من چن تا از دوستام هستن دوسه بار با نصر انتقال دادن منفی هم شدن .....دکترا وس ...

در درجه اول خدا وبعد داروهاي قبل انتقال مهمه و شرايط جنين و رحم ، اينکه کي انتقال بده اصلا مهم نيست.

منم فروردين از دکتر نصر وقت گرفته بودم ولي نرفتم، بخاطر راه و رفت و آمد.

تو گروه گفتن كلا واسه هميشه  از ايران ميره بعد ارديبهشت ؟ يا رفت وامد هستن؟

ببین فکر کنم تو رفت و آمدن آخه الان بری نوبت دهی آنلاین مرکز مام، همه پزشک ها نوبت دهیشون جداست و دکتر نصر هم تایم ویزیتاش رو زده تیرماه. بقیه اشون اما از فروردین هستن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ببین فکر کنم تو رفت و آمدن آخه الان بری نوبت دهی آنلاین مرکز مام، همه پزشک ها نوبت دهیشون جداست و دک ...

من اونجا رفتم چند  مريض بودن كه چند ماه پيش نوبت گرفتن واسه دكتر نصر ولي با دكتر تمييزي ويزيت ميشدن در كل دكتري كه تايمش خلوت تَر باشه پيش اون ميفرستن فك كنم