2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044762 بازدید | 684409 پست
عزیزم مبارکه انشالله با همینا مامان میشی. توکلت به خدا باشه که اگر اون بخواد هیچ چیز نمیتونه جلوش رو ...

ممنون عزیز دلم. انشالله. شما دعا کن الان مامان یه فرشته ی مهربونی دعات میگیره گلم❤️🤲

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شما تا کی کارهای خونه رو خودتون انجام ندادید؟میشه الان جاروبرقی رو خودمون بکشیم؟

من هنوز جارو نزدم همسرم جارو میزنه .ولی بقیه کارها رو خودم انجام میدادم .سنگینی هم بلند نمیکنم. زیاد هم خم و راست نمیشم و سرپا هم زیاد واینست 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
من يه مقدار لکه بيني دارم، وقتي شياف آب ميشه ميريزه، باهاش لکه هاي قهوهاي مياد، شما لکه بيني نداشتين ...

چرا عزیزم من از روز ۱۰داشتم تا ۱۱هفته.حتی یه بار رفتم بیرون اومدم دیدم کل لباس زیرم خون قرمز روون شده ترسیدم

الان میرم واست یه دعا از پیامبر میخونم خودم که همیشه با این دعا خدا کمکم کرده ❤❤❤

عزیزم میشه بگی چه دعایی هست؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
چرا عزیزم من از روز ۱۰داشتم تا ۱۱هفته.حتی یه بار رفتم بیرون اومدم دیدم کل لباس زیرم خون قرمز روون شد ...

من زنگ زدم مرکز، گفتم انوکساپارين رو قطع کنم ، گفت نه.

گفتم زودتر آزمايش بارداري بدم، بيام مرکز ،گفت نه.

عجبا....

من زنگ زدم مرکز، گفتم انوکساپارين رو قطع کنم ، گفت نه. گفتم زودتر آزمايش بارداري بدم، بيام مرکز ،گف ...

واسه من اسپرین رو قطع کردن.بعد یه مدت هم انوکسا رو.احتمال زیاد انشاله باردارین.میخایین یه تست بزنین حداقل خیالتون راحت شه

سلام. عزیزای دلم من امروز برگه فریزم رو گرفتم. یک بسته ی پنج تایی دارم. سه تا b و دو تا c. . سه تا ت ...

خدا رو شکر عزیزم، گرید سه تاشون که خیلی خوبه، الهی که با همون بار اول مامان بشی🙏🏻 

داروهای انتقال رو گرفتم امیدخدا25 اردیبهشت به بعد انتقالم میفته

کاش همسر منم میذاشت با نصر انتقال میدادم😢😢

من معجزه دکتر نصر رو به چشمام دیدم ، دوستم بعد چهار بار انتقال منفی، با پنجمین انتقال پیشش باردار شد، با یه سونو مشکلش رو فهمیده بود

زهرا جان یعنی چی رفته؟یعنی برا همیشه رفته؟ پس تکلیف ما چی میشه؟ گفتن عمل هارو‌خودش انجام میده .

خبر نداری مگه 

بله در کل دارن مهاجرت میکنن، فقط قراره ۲۵ تا ۳۱ اردیبهشت بیان و انتقالارو بدن و برن

چطور در جریان نیستی؟ تو گروه تلگرام نیستی؟

خواهش