2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
چرا چایی نخوری عزیزم ؟ من اون اوایل نسکافه هم میخوردم بعدش قطع کردم ولی چایی کمرنگ روزی چند لیوان می ...

اخه تو نت خوردم چای و کلا چیزای کافین دار نباید بخوریم 

چقدر به خودم ظلم کردم‌ تو این چند روز😁😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها بجه ها بخدا بي بيم مثبت شد😭😭😭😭😭😭😭😭

اااااااااااااااای جوووووووووووووووونم. تبرییییییییییییییییییک

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
[QUOTE=180941871]چه دقیقا همزمان هم زدیم🤣😥 من این بار میخوام دیگه تهران ب من دفعه قبلی اصلا به ان ...

منم دفعه پیش پانکچر شدم جنین نداشتم این بار منم ۲ بسته دیگه دارم

ولی خودم ذخیره م زیاد نیست

ایشالا این دفعه دوقلو باردار میشی لازم به پانکچر بعدی نمیشه

منم دفعه پیش پانکچر شدم جنین نداشتم این بار منم ۲ بسته دیگه دارم ولی خودم ذخیره م زیاد نیست ایشالا ...

ممنون انشالله شما بتات مثبت باشه

گاهی فکر میکنم یبار دیگه پانکچر کنم بعد انتقال بدم که فریز داشته باشم اگه خواستم بچه دوم بیارم.خدا یکیش هم معلوم نیس بده چونه بعدیشو میزنم  

یا رب العالمین
شما چرا جنین نداشتی؟

نمیدونم به دلایل ناشناخته...جواب درست نمیدن که 

فقط گفتن تخمکها تقسیم سلولی رو شروع نکردن نمیدونم از شانس بد من اون بار اول من کرونا خفیف گرفته بودم و هنوز معلوم نبود گفتن شاید هم از اون بود 

ممنون انشالله شما بتات مثبت باشه  گاهی فکر میکنم یبار دیگه پانکچر کنم بعد انتقال بدم که فریز د ...

آخه جالبه ماه های قبل من بی بی میزدم بعد یکی دو ساعت یه هاله الکی میفتاد امشب زدم بعد خشک شدن هم هاله نیفتاد😐

نمیدونم به دلایل ناشناخته...جواب درست نمیدن که  فقط گفتن تخمکها تقسیم سلولی رو شروع نکردن نمید ...

من گفتن ازاسپرمه ایندفعه رفتم جای دیگه قبلش هم مکمل مصرف کردیم دوتاییمون و۱۵تاتخمک داشتم که ۸تا جنین شد ولی نگفتن چندتاش خوب بوده تو کارتم هم ننوشته چندتاش تزریق شده.دفعه قبلی ۸تاتخمک بود که ۶تاش ازریق شد ۳تاجنین شد ضعیف بودن

یا رب العالمین
هاله هم ننداخته بود بی بی جکت؟

اصلا کلی هم گریه کردم غذا نخوردم . روز ۱۲ با خودم کنار اومدم و با دکتر نصر وقت ویزیت گرفتم که دوباره شروع کنم روز ۱۳ صبح دوباره زدم و بعد از یک ساعت دیدم هاله انداخت که باورم نمیشد و بعدش پررنگ تر شد روز ۱۴ آزمایش دادم بتام ۸۵۳ بود