2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044744 بازدید | 684407 پست
من انوكسا پروژسترون استراديول لووتيروكسين متفورمين فوليك پردنيزولون عزيزم مارك البرز دارو بگير س ...

مباركتون باشه عزيزم به سلامتي ، دوز پردنيزولون كه ميخورديد چند بود ؟ نصفه مي خورديد ؟ و متفورمين و ليو تيروكسين چقدر مي خورريد ؟  

راستي شما خراش هم داديد درسته پيش دكتر اسرافيلي ؟؟

صاحل جان  توکلت به خدا باشه ان شاءالله  به زودی مامان میشی گلم 😍😍😍😍

فدای‌تودوست‌خوبم

انشالله‌‌هممون‌🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سلام. شوهر شما آزو یود هرسری چند تا جنین داشتین؟ من خیلی نا امید شدم با اینکه شوهرم ازو نیست و ...

دفعه اول ۱۵تا جنین داشتیم 

دفعه دوم ۱۶تا ‌

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
مباركتون باشه عزيزم به سلامتي ، دوز پردنيزولون كه ميخورديد چند بود ؟ نصفه مي خورديد ؟ و متفورمين و ل ...

سلام گلم پردنيزولون ٥ ميخورم يدونه كامل روزي چهارتا متفورمين ٥٠٠ و يدونه لووتيروكسين . بله عزيزم خراش انجام دادم

خداياشكرت....❤️ 
ممنون اما ختم به بارداری نشد 😔 بله  اولی کلینیک نوید  دومی مام

انشالله که میشه گلم. توکل کن بر خدا. چه خوب منم تصمیم دارم سری بعد برم مام. البته میگم خیلی ها هستن که داخل بیضه اسپرم با کیفیت با مورفو و تحرک خوب دارن. احتمالا هنسر شما انسدادی هست درسته؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

سلام. دوستان گلم یه سوال. کسی هست که مورفو و تحرک صفر داشته باشه و با تسه برای همسرش بیشتر از پنج تا جنین تشکیل شده باشه؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من انوكسا پروژسترون استراديول لووتيروكسين متفورمين فوليك پردنيزولون عزيزم مارك البرز دارو بگير س ...

ايندفعه منم پردنيزولون دارم، اميدوار شدم كه مثبت بشم😍 البته فعلا فقط داروهامو داده تا بعد از عيد شروع كنم

دعام كن♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خب همون میلواد توش کیوتن هم داره. دو بار خریدیم خورد ولی روش تاثیری نداشت 

براي اقايون مكمل پروفرتيل خيلي خوبه اگه پيدا نشد تركيباتشو گوگل كنيد و تهيه كنيد شامل ال كارنتين ، سلنيوم ، زينك ، كيوتن ، Glutathione و ال ارژنين ، ويتامين E و فولیک اسید هستش