2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044668 بازدید | 684402 پست
سلام گلم پردنيزولون ٥ ميخورم يدونه كامل روزي چهارتا متفورمين ٥٠٠ و يدونه لووتيروكسين . بله عزيزم خرا ...

ممنون عزیزم انشالله به سلامتي طي ميكني اين دوران را 

راستي بيمارستان عرفان هزينه هاش چقدره ؟ پانكچر و انتقال ؟ 

به من خيلي نزديكه ، دكتر غددم هم اونجاس 

😂😂😂من قبلش ٤٠ كيلو كم كردم خداكنه يه ١٠ تا ديگه هم كم كنم😝

مباااااااارک باشه عزییییز دلم چقد برات خوشحال شدم 

بحق حضرت زهرا سال دیگه اینموقع نی نی سالم بغلت باشه وبراش لباسس عید بگیری آمین❤️❤️❤️

گلی مشکلت چی بود؟کدوم مرکزی؟بارچندم میکرو هستی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مباااااااارک باشه عزییییز دلم چقد برات خوشحال شدم  بحق حضرت زهرا سال دیگه اینموقع نی نی سالم ب ...

قربونت برم عزيزدلم خودم تنبلي شوهرم مرفو ١ و واوريكوسلشم عمل كرده بود بار اول گلم

خداياشكرت....❤️ 

خانما امروز روز ١٣انتقال جنين منه فردا باي. برم ازمايش برام دعا كنين مثبت بشه لطفا علايم هم به شدن درد سينه دارم جوري كه انگار گذاشتنش لاي دستگاه پرس و گهكاهي يكم درداي ريز پريود دارم لكه بيني هم نداشتم اصلا حالا با اين اوصاف به نظرتون باردارم ؟.؟؟؟

خانما امروز روز ١٣انتقال جنين منه فردا باي. برم ازمايش برام دعا كنين مثبت بشه لطفا علايم هم به شدن د ...

به علائم توجه نکن. انشالله مامان شدی و فردا بهمون میگی و ما هم ذوق میکنیم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
اسم‌این قرص چیه عزیزم ؟

برای آماده سازی رحم قبل از انتقال مصرف میشه. فرتیل سی ام

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
باعث میشه باکتری های مفید رحم فعال بشه و عفونتی اگه داشته باشی از بین بره ، هرچند من ماه قبل انتقال ...

عفونت داخل رحم رو چک کرد یا واژن؟ چندتا از این کپسول استفاده کردی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت برم عزيزدلم خودم تنبلي شوهرم مرفو ١ و واوريكوسلشم عمل كرده بود بار اول گلم

عزییییزم دیدم مثبت شدی. خداروشکررررر مامان عجول 🥰🥰🥰🥰‌

خیلی مبارکه، ایشالله بارداری راااحتی داشته باشی و به سلامت بغلش بگیری ❤️

ایشالا ک جوابش خوبه و چیزی نیس چقد کوجیکتر،از منم یکیش یک میلی کوچیکتره

عزیزم الان سایزشون در حدیه که ۲ سانت اختلاف دارن 🤣

تو انومالی یکیش نزدیک به ۱۹۰ گرم بود یکی نزدیک به ۱۶۰

همه میگن کوچولوئه. نمیدونم ولله 😞

ایشالله که همه فسقلی ها سالم باشن ❤️