2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044737 بازدید | 684407 پست
کو کیوتن قرمز ؟؟؟ منم میخوام بگیرم‌چند نوع داره گیج شدم . نمیدونم‌کدومو بگیرم که با همسرم استفاده ک ...

دفعه قبل قرمزش رو از ابن سینا گرفتیم این دفعه جاش میلواد داده حالا نمیدونم چرا نداشتن اینو دادن یا فرقی نمیکنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اخه چرا ؟مگه مهم افزایش دوبرابری بتا تو ۴۸ ساعت نیست؟بعدم ما تاریخامون خیلی به تعطیلات نزدیکه خب معل ...

مبارکت باشه عزیزم .ان شالله به سلامتی.تو تایپیک هر کی با دکتر اسرافیلی بوده همون بار اول مثبت شده .الهی شکر 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی بی چکت مثبته دختر 😍😍 دیدی مثبت کاذب نبود ؟ الکی استرس گرفته بودی 

اره خداروهزار مرتبه شكر امروزم زدم خيالم راحت شد. فقط خيلي باهم تفاوتي ندارن يه كوچولو پررنگ تره فقط ☹️

خداياشكرت....❤️ 
مبارکت باشه عزیزم .ان شالله به سلامتی.تو تایپیک هر کی با دکتر اسرافیلی بوده همون بار اول مثبت شده .ا ...

اره واقعا همه ميگن دستش سبكه.بتات چند بود كه ساك رو تونست ببينه گلي؟

خداياشكرت....❤️ 
اره خداروهزار مرتبه شكر امروزم زدم خيالم راحت شد. فقط خيلي باهم تفاوتي ندارن يه كوچولو پررنگ تره فقط ...

چته دختر ؟؟؟؟معلومه پایینی پر رنگ تر از بالاییه .فراموش نکن روز ۸ زدی .احتمالا دوقلو داری عزیزم 😍😍😍😍

چته دختر ؟؟؟؟معلومه پایینی پر رنگ تر از بالاییه .فراموش نکن روز ۸ زدی .احتمالا دوقلو داری عزیزم 😍😍 ...

واي ارزو قند تو دلم اب شد كه😂😂😂هرچي هست فقط و فقط سالم باشه و همه چي خوب پيش بره اين چند روز تند بگذره😍

خداياشكرت....❤️ 
اره واقعا همه ميگن دستش سبكه.بتات چند بود كه ساك رو تونست ببينه گلي؟

۸۳۵ تو سایت خوندم بالای ۱۵۰۰ دیده میشه وقتی به دکتر گفتم گفت برو رو تخت تا بهت نشون بدم نباید به این چیزا اعتماد کنی. دستش درد نکنه خیر ببینه 

۸۳۵ تو سایت خوندم بالای ۱۵۰۰ دیده میشه وقتی به دکتر گفتم گفت برو رو تخت تا بهت نشون بدم نباید به این ...

اره منم شنيدم ١٠٠٠ به بالا ديده ميشه😍حيف نميشه تو اين كرونا بغلش كنم وگرنه ميچلوندمش😍اخرين روزي كه برا ضخامت مطب رفتم بهم گفت شيريني يادت نره بايد براش شيريني ببرم😂

خداياشكرت....❤️ 
واي ارزو قند تو دلم اب شد كه😂😂😂هرچي هست فقط و فقط سالم باشه و همه چي خوب پيش بره اين چند روز تند ...

ان شالله عزیزم. کاملا درکت میکنم خودمم دو شنبه میرم سونو ان تی کلی استرس دارم ولی با فکر و خیال و استرس کاری از پیش نمیریم بهتره توکل کنیم به خدا .ان شالله خودش محافظشونه 

مبارکت باشه عزیزم .ان شالله به سلامتی.تو تایپیک هر کی با دکتر اسرافیلی بوده همون بار اول مثبت شده .ا ...

مرسی ارزو جون،اره واقعا دکتر خوبی هستن. انشالله شما هم بسلامتی نی نی تون رو بغل بگیرید❤️

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
ان شالله عزیزم. کاملا درکت میکنم خودمم دو شنبه میرم سونو ان تی کلی استرس دارم ولی با فکر و خیال و اس ...

اي جان دلم انشالله همه چي عااااليه😍😍پس جنسيتش به احتمال زياد مشخص ميشه💃🏼

خداياشكرت....❤️ 
اره منم شنيدم ١٠٠٠ به بالا ديده ميشه😍حيف نميشه تو اين كرونا بغلش كنم وگرنه ميچلوندمش😍اخرين روزي كه ...

منم بردم .این قد خوشحال بودم که نگو .دلم میخواست به کل بچه های اونجا شیرینی بدم ولی وقتی فکر کرونا رو کردم که کسی با این وضعیت نمیخوره یه جعبه برای خودش بردم 

منم بردم .این قد خوشحال بودم که نگو .دلم میخواست به کل بچه های اونجا شیرینی بدم ولی وقتی فکر کرونا ر ...

جااان جاااان انشالله به حق امام زمان اين حال خوب قسمت همه منتظرا🥰🥰❤️

خداياشكرت....❤️ 
اخه چرا ؟مگه مهم افزایش دوبرابری بتا تو ۴۸ ساعت نیست؟بعدم ما تاریخامون خیلی به تعطیلات نزدیکه خب معل ...

چه میدونم والا اذیت میکنه 🤦‍♀️🤦‍♀️ 

الان حساب کردم طبق اخرین تاریخ پریودم امروز رفتم تو هفته پنج ، ایتجوری که دکتر گرفته باید بعد تعطلات برم برای سونوگرافی😒

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اي جان دلم انشالله همه چي عااااليه😍😍پس جنسيتش به احتمال زياد مشخص ميشه💃🏼

یعنی اگه پسر نشه کلی لباس رو دستم مونده. اصلا دست خودم نیست بخدا .همش باهاش حرف میزنم میگم پسرم .بعد میگم شاید دختر باشه میگم معذرت میخوام جیگمل مامان اگه دختری منو ببخش حواسم نیست ولی فرقی نداره کلی دوستت دارم از ته دلم تو عشق منی .دیگه اینطوریاست. خدا کنه سالم باشه واسه ما که بچه اوله فرقی نداره .💕💕💕