2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044754 بازدید | 684409 پست
پیاده روی ، دویدن 💃😬💃 رقصیدن  یه ورزشی که باعث بشه عرق کنی و اگه اضافه ورزن داری کم بشه ، م ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 

انشالله 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم امروز سقط کردم... قلب جنین تشکیل نشد... چقدر روز سختی بود. غم انگیز ترین روز زندگیم.... 😢 چقدر ...

الهی که خدا بهت صبرو آرامش بده و به زودی این خاطرات رو با نی نی سالم فراموش کنی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من بي بي چكم پررنگ تر نشده نسبت به ديروز فقط شايد در حد يه پرده😢ديروز ساعت ٦ غروب زدم امروز ...

چیکا جان اصلا دیگه به بی بی چک اهمیت نده مهم اون مثبت شدنه بود 

برو فردا آزمایش بده بعدم دو روز بعد تکرار کن 

اینجوری الکی به خودت استرس وارد میکنی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من شنبه احتمالا ازمایش بدم عزیزم. برای این که خیالت راحت بشه عکس بی بی ها رو اپلود کردم https://uu ...

عالیه عزیزم

مبارکت باشه

حتما بتاتم بالاست،نگران نباش

التماس دعا عزیزم🥰🥰🥰

آره عزیزم متاسفانه گرون شده بهمن ماه خریدم 470. این هفته 834 خریدم.  یه جای دیگه هم ک قبلا بچه ...

بله متاسفانه روزانه قیمتشو داره بالا میره  

خدا خودش کمک کنه به هممون  😢

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
قربونت برم مرسی از دعای قشنگت😘 محبت داری انشالله خودتم لباسای قشنگ نی نی رو زودتر تنش کنی😘😍

فدات عزیزم ،انشالله 🙏😍

عزیزم اخه من وقتی منفی میشه دیگه داروهام رودرست استفاده نمیکنم  فدای دل مهربونت 😍😍خدافندق یا ...

خب خواهر همون استفاده نکن 😂😂 یک راست برو آزمایش ، انشالله بری با خبر خوب بیای خوشحالمون کنی 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
تومنی یامن توام 😐😐😐

وای نازنین جون خیلی بده. دیدی؟ تازه منم مثل شما تهوعم برگشته. نمیدونی میخوام غذا بخورم غصه ام میشه. الانم این وروجکا باید وزن بگیرن، نمیشه هم غذا نخورد. دیشب خونه مامانم اینا بودم بخاطر معده ام خواهرم برام سیرابی درست کرد لب نتونستم بزنم. هی میگفت اینو بیارم بخوری، اونو بیارم بخوری! ولی دلم هیچی نمیخواست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شیاف لاکتووز چه تاثیری داره؟ آسپرین استفاده نمیکردی؟

باعث میشه باکتری های مفید رحم فعال بشه و عفونتی اگه داشته باشی از بین بره ، هرچند من ماه قبل انتقال به دکترم گفتم عفونت چک کنه و یه عالم دارو بهم داد که عفونتم خوب بشه 👍 

نه گلم به من آسپرین نداد اصلا ، من حتی امپول انوساپارین هم نداشتم 😬 البته خداروشکر

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
پناه بر خدا، ممنون عزیزم نه انوکسا ندارم فقط آسپرینمو کرد دوتا،  مگه این هفته رفتم بهش بگم اگه ...

اگه فکر میکنی بستری شی و تحت نظر باشی بهتره این کارو بکن . ولی نگران نباش پزشک من گفت مهم نیست 

همسرم داره استفاده میک نته تا اول اردیبهشت دوباره بره آزمایش . اسپریژنم دکتر داده به همسرت ؟  ...

عزيزم بايد بپرسين از بيمه تون ما تامين اجتماعي بود زياد پول دارو نميدن فرستاديم بيمه تكميلي ببينيم ميدن ولي داروهاي خارجي وازاد رو نميدن، متاسفانه بيمه هاي تكميلي خيلي هاشون هزينه هاي نازايي رو نميدن