2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044664 بازدید | 684402 پست
ویتامین d3 رو چند روز یکبار خوردی ؟ از ۳۰ تا ۱۰۰ رنجش بود برا من ۳۲ بود 😔

من ویتامین d که داشتم ۱۰۰۰ بود تقریبا یک روز درمیون میخوردم 

ولی ویتامین شما کم نیست عزیزم ، بین رنج نرمالش هستی ، من اولش که رفتم آزمایش دادم ۱۸ بودم خیلی کم بود تازه رسوندمش به ۳۸و ۳۹

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Sediii روز يکشنبه رها۶۸۶۸ روز سه شنبه Saharooneh روز چهارشنبه گيسوگلابتونم روز چهارشنبه نازيلا و ...

منم باید پنجشنبه ازمایش بدم 

برای بارپنجم بود که انتقال دادم 

البته مثل هنیشه هیچ علایمی ندارم 

دیگه بریدم نمیدونم باید چیکارکنم دم عیدی حال خانواده بیچارم بازخراب میشه خدایا خسته شدم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
عزیزم من ۴۳۰ تومن خریدم ، از یک ماه و نیم قبل انتقال روزی یکی میخوردم با فولیک اسید و ویتامین d3 &nb ...

اگر خدا کمک کنه انشالله تابستون ،انگار من شنیدم شده ۱ میلیون 

راستش بیشتر نگران اینم آندومتر خوب رشد نکنه 

مثلا چه ورزشی گلم؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم عزیزم به نظرم همون علیرضایی برین ازدکترای معروف صارم بود من به خاطر دکترعلیرضایی اومدم مام.یک ...

خوبی جون یکی از بچه ها بود مریض لاهوتی بود اینجا دفعه اول افت بتا شد، اسمش adrinaانگار بود، الان ازش خبر دارین؟ 

خواهش 

من تواین گروه هرسری بایه سریاتون انتقال دادم خداروشکربچه های همه اکثرا به دنیا اومدن من نمیدونم 

چراپس مال من نمیشه 

من امروز روزنهمه اما دریغ ازیه حالت وقتی میبینم همتون علایم دارین به خودم شک میکنم 

Sediii روز يکشنبه

رها۶۸۶۸ روز سه شنبه

Saharooneh روز چهارشنبه

گيسوگلابتونم روز چهارشنبه

نازيلا و آريا

معلق

مهلا 1398  پنج شنبه

چيکا روز پنج شنبه.

یاسین و یاسمین روز پنج شنبه

morbarid پنج شنبه

باقي دوستان اگه دوست داشتن اسم و روز آزمايش رو اضافه کنن به ليست

اگر خدا کمک کنه انشالله تابستون ،انگار من شنیدم شده ۱ میلیون  راستش بیشتر نگران اینم آندومتر خ ...

پیاده روی ، دویدن 💃😬💃 رقصیدن 

یه ورزشی که باعث بشه عرق کنی و اگه اضافه ورزن داری کم بشه ، موقع ورزش هم آب ولرم همراه با یک قاشق عسل و آبلیمو ببر و بخور ، سموم بدن دفع میکنه انشالله اندفعه مامان شدی 

همش میگفتم امسال دیگه خداعیدی ماروهم میده اما ازوقتی دیدم همه علایم دارن اب پاکی روریختم رودست شوهرم که همه علایم دارن اما من هیچی 

بمیرم بغض کرد گفت نمیشه باسرنوشت جنگید ماهمه کارکردیم

منم باید پنجشنبه ازمایش بدم  برای بارپنجم بود که انتقال دادم  البته مثل هنیشه هیچ علایمی ...

مروارید جونم اصلا نگران نباش توکلت به خدا باشه گلم ان شاءالله ایندفعه مامان میشی عزیزم😍😍😍

مروارید جونم اصلا نگران نباش توکلت به خدا باشه گلم ان شاءالله ایندفعه مامان میشی عزیزم😍😍😍

عزیزم من هیچ علایمی ندارم انشالله عزیزم قسمت خودت

من تواین گروه هرسری بایه سریاتون انتقال دادم خداروشکربچه های همه اکثرا به دنیا اومدن من نمیدونم  ...

عزیزم من جز کمردرد شب چهارم تا الان هیچ علامتی نداشتم و ندارم 🥰🥰 امیدت به خدا باشه 

انشالله امسال عید مامان شدی 😉😉

چندتا جنین انتقال دادی ؟ مشکلت چیه ؟