2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044672 بازدید | 684402 پست
فشارتم ازاسترس بوده اینقد استرس نداشته باش خوب نیس ...ایشالا که مشکلی نیست ولی خب هرسونویی لازمه انج ...

کلا روی روانم تاثیر گذاشتن باور کن اصلا دست خودم نیست، الانم تمام تلاشمو دارم میکنم که آروم باشم ولی لحظه ایه حالم

نه سونو بیوفیزیکال چجوریه؟ نگفتن بهم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دست خودم نیست همیشه یه هفته اول خوبم هفته دنبال داغون  حالا اینسری همش شکرگزاری میکنم یه لحظه ...

همین دم دمی مزاج شدنا خودش علایمه پس ناامید نباش و خودتو دست خدا بسپار 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
قربونت برم😭خداكنه همه چي خوب بگذره انشاالله همتون حاجت روا بشيد عزيزاي دلم❤️❤️❤️

خدارو هزار مرتبه شکر

مطمئن باش که همه چی به خیر و خوشی میگذره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اگر خدا کمک کنه انشالله تابستون ،انگار من شنیدم شده ۱ میلیون  راستش بیشتر نگران اینم آندومتر خ ...

آره عزیزم متاسفانه گرون شده بهمن ماه خریدم 470. این هفته 834 خریدم. 

یه جای دیگه هم ک قبلا بچه ها از 470 ارزونتر خریده بودن تماس گرفتم اونم الان 833 بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چه میدونم توکل به خدا  مرسی عزیزم امید میدی بهم❤️

الان میرم واست یه دعا از پیامبر میخونم خودم که همیشه با این دعا خدا کمکم کرده ❤❤❤

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سرکاری که نیست کاملا درست میگه اما من دل ندارم  Hcgزدی بی بی اصلا نزن یه بارمن زدم مثبت شد&nbs ...

آره میدونم 

ولی از نظر این که باز مثبت هم بشه باید آزمایش بتا و تکرارش رو هم بدی  که خیالت راحت شه خب پس چه کاریه دیگه الکی هیجان و استرس رو دوباره تا روز آزمایش تحمل کنیم که حالا بتا چند شد، تکرارش چند شد،   کلا استرسش بیشتره

الان میرم واست یه دعا از پیامبر میخونم خودم که همیشه با این دعا خدا کمکم کرده ❤❤❤

عزیزم فدای دل مهربونت انشالله به زودی خودت مادرشی 🙏❤️

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
آره میدونم  ولی از نظر این که باز مثبت هم بشه باید آزمایش بتا و تکرارش رو هم بدی  که خیال ...

اره اصلا به استرسش نمی ارزه صبر کن باخیال راحت برو که انشالله عیدیت روبگیری🙏

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
آره خدا رو شکرررر که دوستامون نتیجه گرفتن و ما هم امیدوار تر شدیم  جاان جااان چه ایده قشنگی 😍 ...

قربونت برم مرسی از دعای قشنگت😘 محبت داری

انشالله خودتم لباسای قشنگ نی نی رو زودتر تنش کنی😘😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بله عزیزم من مصرف کردم . با شیاف لاکتووز

شیاف لاکتووز چه تاثیری داره؟ آسپرین استفاده نمیکردی؟