2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044739 بازدید | 684407 پست
مبارکه عزیزم کجا انتقال دادی منم امروز روز ۳ انتقالمه برام دعا کن 

من بيمارستان عرفان انتقال دادم. عزيزم انشالله مثبتي توكل كن برخدا. من بعداز انتقال بيشتر به پهلوي چپ ميخوابم يه خانمي اونجا بهم گفت خودش دوقلو حامله بود گفت سعي كن تا ميتوني به پهلو چپ بخواب. شماهم انجام بده حتما انشالله با خبراي خوب مياي خوشحالمون ميكني😍

خداياشكرت....❤️ 
خیلی خیلی مبارک باشه عزیزم 😍😍😍🌹🌹🌹 ما رو هم دعا کن ⚘⚘ راستی به شما آمپول hcg بعد از  انت ...

اای بابا چه سخته به خاطر آمپول صبر کنی 

ولی انشالله مامان شدی 🤩🤩

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا راست میگم خیالت راحت  اصلا برای اطمینان فردا صبح هم یکی بزار  ولی تا روز ۱۳ صبر ک ...

من يك شنبه و سه شنبه ميرم ازمايش كه روند رشد بتارو ببينيم چجوريه چهارشنبه ميرم پيش دكتر

خداياشكرت....❤️ 
ولی منکه میدونم منفیه دلم خیلی شکسته.سه تا جنین فریز دیگه دارم اگه بازم نشه چیکار کنم😭

عزيزم مثبت فكر كن انشالله با يه بتاي قشنگ خداوند سورپرايزتون ميكنه😍

خداياشكرت....❤️ 
خیلی خیلی مبارک باشه عزیزم 😍😍😍🌹🌹🌹 ما رو هم دعا کن ⚘⚘ راستی به شما آمپول hcg بعد از  انت ...

قربونت عزيزدل مهربون نه گلم من نزدم اين امپولو.حتما عزيزم با همون اشكام همتونو دعا كردم😍

خداياشكرت....❤️ 
خداکنهههههه نازیلا اقا شمام سرچیزای الکی گریتون نمیگیره؟ من سه چهار روز پیش شوهرم تکون میخورد من ا ...

من چندبار خودم نشستم گریه کردم الکی 

مثلا کلیپ یکم ناراحت کننده یا فیلم میدیم اشک میریزم😑😑🤦‍♀🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ دست خودمم نیست 

اره زیاده واقعا ادم همه جوره اذیته

اره من تشکم خراب کردم🤢😰

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من چندبار خودم نشستم گریه کردم الکی  مثلا کلیپ یکم ناراحت کننده یا فیلم میدیم اشک میریزم😑😑🤦 ...

من روز چهارم که حالم بد بود جوری گریه میکردم که شوهرم میگفت التماست میکنم بس کن هرچی اون تو بود اومد بیرون😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
از دست تو دختر😂

کلا تباهم

ولی منکه میدونم منفیه دلم خیلی شکسته.سه تا جنین فریز دیگه دارم اگه بازم نشه چیکار کنم😭

گلی نا امید نباش ، بتا بالای ۱۰۰ بیبی چک نشون میده ، پس نا امید نباش 

بی بی چک نفرستادی گلی؟ 👍🙏 بفرست تا بهت بگم 

خدا بزرگه نا امید نباش 

خدا دلتو شاد کنه عزیزدلم

من روز چهارم که حالم بد بود جوری گریه میکردم که شوهرم میگفت التماست میکنم بس کن هرچی اون تو بود اومد ...

قووربوون جوجه های تو شکمش 🤩🤩 

خدا به داد شوهرای بدبختمون برسه با ما مامانای لوس که به زور حامله شدیم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️