2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست
اره اينه  https://s17.picofile.com/file/8427640750/083DCBCB_0F91_47C9_9DB4_48F9845621A1.jpeg

اصلا یک درصدم شک نکن 

صد در صد مثبته مثل جوووووون 😍😍😍 

مثبت کاذب این شکلی نیست خیالت راحت 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@bopo     @لی_لا1     @nazaniin۷۴     @faribakhanoomi   ...

سلام‌خوبی عزیزم من‌این هفتع سونو نرفتم ولی جاریم تو این هفته ها وزن بچش همینقد بود و دور شکمش هم کم بود چند هفته اما بچش الان دو ماهشه هیچ مشکلی هم نداره شکر خدا 

خداکنهههههه نازیلا

اقا شمام سرچیزای الکی گریتون نمیگیره؟

من سه چهار روز پیش شوهرم تکون میخورد من اشکم در میومد😂😂😂😂سر اینکه من حواسم نبود فیلم پلی کرد قهر کردم 😁😁😁😁😁

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

@زینبی_بابا    

سلام زینب جون خوبی عزیزم ؟حال گل پسرمون چطوره ؟

زینب جون میگم من پانکچر دومم بعد از عمل فقط درد مقعد داشتم یا اگر دلدرد هم بوده خیلی جزیی بود ،ولی پانکچر آخرم شکم درد شدید داشتم به طوری که دو دفعه قبل نداشتم 

الان ۳ ماه از پانکچرم میگذره ولی قبل از قاعدگی درد مقعد میاد سراغم ،نمیدونم چرا فکر آندومتریوز اومده سراغم 😢

درد موقع پریودی ندارم و همینطور موقع نزدیکی مگر اینکه عفونت داشته باشم 

به نظرت لازمه از این لحاظ بررسی بشم ؟؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فداتشم خدا كنه واقعي باشه😢 نه ٥ روزه  پنجشنبه انتقال دادم عزيزم

مبارکه عزیزم کجا انتقال دادی منم امروز روز ۳ انتقالمه برام دعا کن 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
يا الله به دوران جديدي از زندگي ادم وارد ميشه😂😂ازمايش بدم خيالم راحت ميشه🥺🥺بي بيمو ببين راستشو ب ...

به خدا راست میگم خیالت راحت 

اصلا برای اطمینان فردا صبح هم یکی بزار 

ولی تا روز ۱۳ صبر کن بعد برو آزمایش 😂😂 

من جرات نمیکنم به دکترم بگم رفتم آزمایش دادم 🤭🤭

من ديشب الكي به شوهرم گير ميدادم😂😂😂

دقیقااااا

بهش میگم چرا فیلم پلی کردی

چرا زودتر من نماز خوندی😂😂😂

خودم بعد خندم میگیره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام بچه ها من امروز دوازدهم.صبح تست زدم منفی شد بازم.بعد از دو ساعت دوباره یه هاله کمرنگ با هر مارک ...

عزیزم جنینت چند روزه بود ؟

عکس بیبی چک بفرست ببینم بهت میگم هاله درسته یا نه ؟

فداتشم گلم😍پنجشنبه قبل انتقال دادم عزيزم

خیلی خیلی مبارک باشه عزیزم 😍😍😍🌹🌹🌹

ما رو هم دعا کن ⚘⚘

راستی به شما آمپول hcg بعد از  انتقال ندادند ؟ 

برای من دوتا دادن یکی روز سوم انتقال یکی هم روز پنجم انتقال 

تا موقع آزمایش  نمی تونم بی بی چک بذارم حداقل باید ۱۱ روز از آمپول hcg بگذره😐😐😐