2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم هماتوم داشتم یا نه همدان هستم بیمارستان رفتم گفت اول باید معاینه کنم تا برات سونو انجام بدم ...

معاینه نیازی نیست اورژانس بیمارستان های دولتی سونو دارن حتما سونو شو احتمالا هماتوم هست نگران نشو فقط استراحت مطلق

@bopo     @لی_لا1     @nazaniin۷۴     @faribakhanoomi   ...

سلام عزیزم . خوبی ؟ نگران نباش . برای منم این سری که رفتم دور سر و ران و شکم و اینا دوهفته با هم اختلاف داشتن پزشک من که گفت اصلا مهم نیست . من خودم نگران شده بودم دیگه پناه بر خدا . از دیشب هم آمپولهای بتا رو زدم و حرکتهاش خیلییییی کم شده😔

نمیدونم هماتوم داشتم یا نه همدان هستم بیمارستان رفتم گفت اول باید معاینه کنم تا برات سونو انجام بدم ...

چقده خونریزیت؟

آسپرین یا هپارین و اینا مصرف میکنی؟

چ ربطی داره ب معاینه اونم ۱۶ هفته،هماتوم تو سونو معلوم میشه دیگه

فريز ميشن  روبركه نوسته بود فريز

خوب به سلامتی عزیزم ،پس میتونی دوغ بخوری ،البته اگر بهت گفتن بخور

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سه نَفَر ديكه تعيين جنسيت بودن  اونا هم فريز بودن

به نظر من فریز خیییلی از فرش بهتره ،چون الان بدنمون پر از هورمونه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم عزیزم ☺راستش من خودم پیارسال اونجا کورتاژشدم بخش زنان خیلی خوب بود اتاق عمل ودکترهم خوب بود ف ...

من از بستریش راضی بودم . اتاق خصوصی گرفته بودم البته . پیامبرانم خوبه . انشالله بسلامتی

خدای من خدای معجزه هاست .