2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دکتر سونوم کردموقع انتقال ولی چیزی نگفت یعنی مشکلی نداشتم؟اخه منم هایپر خفیف بودم

خوب حتما همه چی اوکی بوده وگرنه انتقال نمیداد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
پس چرا شمارا خود احمدی ویزیت نکرد من اخه دکترم کسی دیگه بود هر چی بود خداراشکر

فکر کنم اون روز دکتر احمدی دیر اومده بود ،کلانتر هم کلا اون موقع مرخصی بود 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها خداروشکر انتقال ندادما انقدر دلم دردمیکنه کلا حالم بده انگارحالت تهوع داشته باشماااا جای امپو ...

دارویی بهت نداد؟ رژیم رو رعایت میکنی ؟

هیچی نگفت ...فقط گفت نزدیکی بااحتیاط

دوغ شور و سفيده تخم مرغ و اب فراوان بخور تا بيشتر اذيت نشدي من مشكلات هايپريم سه روز بعد پانكچر شروع شد داغونم كرد رعايت كن خم و راست نشو تو دستشويي اصلا زور نزن اصلا

خداياشكرت....❤️ 
دوغ شور و سفيده تخم مرغ و اب فراوان بخور تا بيشتر اذيت نشدي من مشكلات هايپريم سه روز بعد پانكچر شروع ...

مرسی دوستم این چندروز بعد پانکچر اتفاقا خیییلی زور زدم تو دسشویی گفتم تخلیه شم حداقل برا روز انتقال راحت باشم