2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی صبر کن تا یکم هم تاریخش قشنگه هم الکی همیشه بچه ات یه سال به سنش اضافه نمیشه هم قبل عید ادم ا ...

بخدا دیگه تحمل ندارم من خیلی بارداریه سختو و پر استرسیو گذروندم ۹ ماه از شوهرمو خونه زندگیم دور بودم بخدا یک ساعتشم واسم یک ساعته الان دیگه منم راضی بشم شوهرم راضی نمیشه فقط میگه درش بیار تموم بشه . دندون دردم اضافه شد دیگه بدتر .من که راضی بودم ۳۷ تموم شد درش بیارن دکتر راضی نشد میگه باید ۳۸ تموم بشه بعد به دنیا بیاد

تخمك رو كه نشون نميده فوليكول ١٧ تا داشتم كه ٣ تاشون سايزش١١ بود وفك نكنم خوب باشن 

عليرضايي خودش پانكچر ميكنه پنج شنبه دكتر نصر نيست ولي كفت هفته بعد پانكچر بيا برات برنامه انتقال رو بهت بگم كه با دكتر نصر باشي البته خدا كنه جنين پسر داشته باشم

بچها جون شوهرم میخادگوشیوازم بگیره😩 واسم دعاکنین صحیح و سالم بغلش کنم انشالله روزی تک تکون

منم با شوهرم همین مشکلو پیدا کردم این چندروز😂

برو عزیزم انشاالله بسلامتی درآغوشش بگیری

انشاالله دوتا باشن😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچها جون شوهرم میخادگوشیوازم بگیره😩 واسم دعاکنین صحیح و سالم بغلش کنم انشالله روزی تک تکون

يكي از عمده مشكلات من تو اين ٦ روز😂😂😂😂😂😂واي فاي رو هم قطع كرده☹️☹️

خداياشكرت....❤️ 
بخدا دیگه تحمل ندارم من خیلی بارداریه سختو و پر استرسیو گذروندم ۹ ماه از شوهرمو خونه زندگیم دور بودم ...

😆😆😆😍😍😍

انشاالله بسلامتی در آغوشش بگیری عزیزم

انشاالله یه نی نی ناز و تپلی و خوشگل و آروم باشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
يكي از عمده مشكلات من تو اين ٦ روز😂😂😂😂😂😂واي فاي رو هم قطع كرده☹️☹️

دقیقاااااااا

من واسه چی سحرخیزم!

منتظر شدم بره رفتم وای فای روشن کردم😂

ااای جوووون 😍😍 من عاشق بی بی چک مثبتم 😇😇😇😇 به سلامتی و دل خوش بغلش بگیری عزیزم 

کی دوباره بی بی میزنی دلمونو شاد کنی😂