2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام.بچه ها نمونه اسپرم رو اگه شوهر خودش بگیره مشگل شرعی داره؟مثلا ج.ق بزنه .خب چاره چیه

چه لفظی گفتی😂😂😂😂 عزیزم متاسفانه داره مشکل شرعی تا میتونی سعی کن خودت در کنارش باشی. تو مراکز معمولا اتاق های جداگانه با حضور همسر هست. بهتره بگی خودانزالی😂😂😂 در شرایط اضطرار چاره چیه. انشالله خدا ببخشه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Sediii روز يکشنبه من  روز سه شنبه Saharooneh روز چهارشنبه گيسوگلابتونم روز چهارشنبه نازيلا ...

Sediii روز يکشنبه

رها۶۸۶۸ روز سه شنبه

Saharooneh روز چهارشنبه

گيسوگلابتونم روز چهارشنبه

نازيلا و آريا

معلق

مهلا 1398  پنج شنبه

چيکا روز پنج شنبه.

یاسین و یاسمین روز پنج شنبه

باقي دوستان اگه دوست داشتن اسم و روز آزمايش رو اضافه کنن به ليست

شما استراحتتون بعد انتقال چجور بود که ۳قلوشد؟علایمتون چی بود؟

من توخونه بودم ولی تو خونه راه میرفتم شوهرم‌ غذا درست میکرد میرفتم یادش میدادم.۵دقیقه بعدانتقال رفتم دستشویی فرنگی.اینقدر آب خورده بودم قبل انتقال که بعدانتقال تو بخش۷یا۸بار رفتم دستشویی فرنگی.بعد ۲ساعت هم از پله های مام خودم اومدم پایین.من بیشترین رعایتی که کردم و واقعا موثر میدونم کارایی هست که قبل تخمک کشی و انتقال انجام دادم وکیفیت جنین ها خوب شد و زود نتیجه داد.وگرنه قبلش مرکز دیگه انجام داده بودم و منفی شد.کارهایی که کردم اینان:تغذیه ی سالم۵_۶ماهدقبل.داروهای تقویتی و هورمونی شوهر.سردنگه داشتن بیضه هر۲ساعت شست و شو باآب سرد.پیاده روی روزی یه ساعت هم قبل انتقال هم بعد انتقال وحتی روز انتقال.

بچه ها چند وقته دارم فکر میکنم یه طوطی داشته باشم،نمیدونم شاید فکر میکنم وقتی سرگرم اون بشم یه کم ریلکس تر بشم،یعنی فکر بچه هر لحظه باهامه،دست خودم نیست،نظر شما چیه؟

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
من امروز حسابی رفتم دور دور😁 به شوهرم میگفتم فقط دلم میخواد آدم ببینم دلم برای آدما تنگ شده😂

خوب كاري كردي من پنجشنبه يكم ميرم بيرون ديگه خسته شدم 

خداياشكرت....❤️ 
سلام.بچه ها نمونه اسپرم رو اگه شوهر خودش بگیره مشگل شرعی داره؟مثلا ج.ق بزنه .خب چاره چیه

منم شنیدم مشکل داره ولی اصلا قبولش ندارم والا اینگار ما خوشمون میاد که این کارو کنن وقتی طرف بیماره و مجبوره از سره حوس و تفریح که این کارو نمیکنه من نمیدونم واقعا یعنی اصلا برات مهم نباشه قربون خدا برم خودش میدونه ما داریم چی میکشیم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها چند وقته دارم فکر میکنم یه طوطی داشته باشم،نمیدونم شاید فکر میکنم وقتی سرگرم اون بشم یه کم ری ...

الهی عزیزم بگیر خیلی سرگرم میشی ولی خیلی مواظب باش توی این کرونا یه وقت ویروسی چیزی نگیری کارات عقب بی افته اگه میخوای آی وی اف کنی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خاهش میکنم عزیزم.من ۳ماه اونجوری لک داشتم.بعد غربالگری اول رفتم ریداکت.یه ماه هم بعد ریداکت لک داشتم ...

اوووووه چقدر سخته و حس بدی داره آدم ، برای من که خداروشکر قطع شد ، همون یه ذره بود 🙂🙂 

ولی خدایش چقدر سختی کشیدی تا اینحای کار ، خدا کنه این چند وقت هم به خیر و خوشی تموم بشه 🥰🥰🥰👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦 به زودی جوجه هاتو بغل بگیری

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم 😔😔😔😔😔😔  فردا قراره بتا بدم  دعا کن برام

والا خواهر شوهر من میگه هیچ وقت بیبی چک بارداری براش نشون نمیده ، ۳ بارش رفته آزمایش داده🙄🙄  امیدوارم جزو این دسته از مامانا باشی که بیبی برات نشون نمیده

فردا برو گلم به منم حتنا خبر بده چی شد گلم 

خدا بزرگه ، چی بگم عظمتشو شکر 

قاصریم در درک حکمتش 😔😔

به خدا میفمت چی میکشی ، خودم بارها نابود شدم با منفی شدن 😓😓

اخرسر مثل من سه قلو میشه بیشتر آروم میشی🤣🤣🤣

خواهر جان من به یه قولم راضی ام به خدا 😂😂 

الان نمیدونم داری برام دعای خوب میکتی یا بد 🤣🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ سه قلو خیلی سخته عشقم دعا میکنی همون دوتارو دعا کن ، شانس که ندارم خدا نشسته تا دعاهای این شکلی قبول کنه 😬😬 والا