2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
اي جااان دلم الهي كه بسلامتي ٩ ماه رو بگذروني و ني نيتو بغل كني با حال خوبت مارو هم دعا كن🥰🥰😍😍😍

چیکا یاد آدن بده عکس آپلود کنه

منم آپلود بلد نیستم😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نهههه زوده صبر کن باهم یکشنبه هفته بعد میزنیم ولی کاذبشم به ادم حس خوبی میده ها😂😂😂من هی برمیدار ...

منم يبار وقتي اچ سي جي زده بودم بعدش بي بي زدم هي نگاش ميكردم🥺🥺🥺با اينكه ميدونستم الكيه😭😭😭

خداياشكرت....❤️ 
اوففف منم به مرحله ای رسیده بودم که حاضر بودم آمپول hcg بخرم بریزم رو بیبی چک، تا اون مثبت کذایی کثا ...

واقعا دیگه دلم برا خودمون میسوزه😂😰

بازم خداروشکر سرانجام خوشی داشتی و انشاالله دوتاشونو بسلامتی درآعوش بگیری

انشاالله هممون به سرانجام تو برسیم😍😁

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مرسی ازدعای قشنگ آجی گلم انشالله قسمت همگی😘

فداتشم😘

ياسين و ياسمين گير داده عكس بي بي ميخواد اگر خواستي بذاري اينكارو بكن😂😂

تو گوگل بنويس سايت اپلود عكس يكيشو انتخاب كن وارد شو عكسو انتخاب كن اپلود كه شد لينكشو كپي كن اينجا😂

خداياشكرت....❤️ 
منم يبار وقتي اچ سي جي زده بودم بعدش بي بي زدم هي نگاش ميكردم🥺🥺🥺با اينكه ميدونستم الكيه😭😭😭

منم خیلی اینکارارو کردم😂

ولی من خیلی بی بی مثبت دیدم

نمیدونم چرا همه بی بی چکام بعد یکساعت تا الان خط انداخته😂😂دوستام میگفتن از ما اینجوری نمیشه یا کم این اتفاق میفته

منم خیلی اینکارارو کردم😂 ولی من خیلی بی بی مثبت دیدم نمیدونم چرا همه بی بی چکام بعد یکساعت تا الا ...

من يبار بي بيم خط انداخت اينقدر گريه كردم از ذوق زياد فرداش پريود شدم☹️☹️☹️فكر كنم بدنم طاقت اينهمه ذوقو نداره😂😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
آخیی، عیب نداره. این دو روزی که نشستی حساب نبود     مرسی مهربون، انشالله به سلامت و خوشی ...

خخخ اتفاقا از ترس این که ۳۰ ام بیوفته گفتم ۲۷ ام درش بیارن وگرنه دکتر ۱ فروردین گفت بیا زایمان کن. مرسی دعام کنید صحیح و سالم بغلش کنم انشالله همه تو دلیاشونو صحیح و سالم بغل بگیرن هر کیم چشم انتظار مادر شدنه زودتر دامنش سبز بشه

خخخ اتفاقا از ترس این که ۳۰ ام بیوفته گفتم ۲۷ ام درش بیارن وگرنه دکتر ۱ فروردین گفت بیا زایمان کن. م ...

ولی صبر کن تا یکم

هم تاریخش قشنگه

هم الکی همیشه بچه ات یه سال به سنش اضافه نمیشه

هم قبل عید ادم انقدر مشغوله به تولدت بی توجهی میشه

گناه داره

https://uupload.ir/files/28ul_16153554070094556628112442377539.jpg

واااای خداااا😍😍😍

شبیه جیگر زلیخاست ازپررنگی😂😂😂😍😍😍😍

خدایا برای ماهم یدونه از اینا لطفااااا🙏