2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044740 بازدید | 684407 پست
خداروشکر عزیزممممم روز چندی واسه ما منتظرا هم خیلی دعا کن

فدای دل مهربون و زجرکشیده همتون بشم

ازته دل میخوام همتون موفق بشین تواین راه

امروز۱۴م ازمایش غروب اماده میشه بیبی زدم پرنگ پرنگ شد

اررررره واااای خیلی زیاده😭😭😭 حاضرم خدا یکماه از عمرم کم کنه ولی این هفت هشت روز به چشم بهم زدن ...

دیووونه نگو اینجوری 😑😑 الان ۶ روز انتقال دادی 

بلندشو برو بیرون یه دور بزن حال و هوات عوض بشه ، پیاده روی دیگه الان براتون بد نیست 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از وقتی اقدام کردم لکه بینی کمی شروع شد، پارسال لاپاراسکوپی تشخیصی شدم که دکترم خیلی بد بود ، فقط ...

عزیزم چه شرایط سختی داشتی. خداروشکر که آخرش خوش بود   

فکر کردم خدایی نکرده بعد بارداری لکه بینی داشتی، البته مزاح بود  

بچه ها منم بی بی زدم خط افتاد

ولی متاسفانه خوشحال نشید  یکشنبه امپول زدم اثر اونه😂😂😂😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
فدای دل مهربون و زجرکشیده همتون بشم ازته دل میخوام همتون موفق بشین تواین راه امروز۱۴م ازمایش غروب ...

وای خداااا

عکسشو بذار

من مریضی بی بی چک مثبت دارم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اي كوفت قلبم هري ريخت چشام اينجوري شد😍😍😍😍 😒😒😒😒

😂😂😂😂

با اینکه میدونستم مثبت میشه نمیدونم چه کرمی بود

عزیزم چه شرایط سختی داشتی. خداروشکر که آخرش خوش بود     فکر کردم خدایی نکرده بعد بارداری ...

اره عشقم من حتی دو بار پانکچر شدم و تخمک های خوبی نداشتم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

خداروووشکر که فعلا دلم خوش شده به همین آزمایشه 🤩🤩 برام خیلی دعا کن جیگر 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام عزيزم مباركه😍😍از علائمت ميگي برامون؟😍بي بي چك نزدي قبل از ازمايش؟

فدات

ازاول تیرکشیدن زیرشکم و داشتم روز۹دردپریودی شدددید طوری ک فک کردم پری میشم ازفرداش کمتر شدهی میگرف و ول میکرد نافم دردمیکرد حالت تهوع کمی هم داشتم و دست و پاهام بی رمق بود

ولی انتقال قبلیم منفی شد هیچ علایمی نداشتم

😂😂😂😂 با اینکه میدونستم مثبت میشه نمیدونم چه کرمی بود

ايشالله واقعي مثبت ميشه💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼من دوست دارم بي بي بزنم☹️☹️ديگه شهامتشو ندارم راستش

خداياشكرت....❤️ 
فدات ازاول تیرکشیدن زیرشکم و داشتم روز۹دردپریودی شدددید طوری ک فک کردم پری میشم ازفرداش کمتر شدهی م ...

اي جااان دلم الهي كه بسلامتي ٩ ماه رو بگذروني و ني نيتو بغل كني با حال خوبت مارو هم دعا كن🥰🥰😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
ايشالله واقعي مثبت ميشه💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼من دوست دارم بي بي بزنم☹️☹️ديگه شهامتشو ندارم راستش

نهههه زوده

صبر کن باهم یکشنبه هفته بعد میزنیم

ولی کاذبشم به ادم حس خوبی میده ها😂😂😂من هی برمیدارم نگاهش میکنم

وای خداااا عکسشو بذار من مریضی بی بی چک مثبت دارم

تابحال بیبی نزدم این اولین باربود تو۱۴روز

الهی خدادامن همتونو سبز کنه ب حق این شب عزیز

من بلدنیستم عکس بذارم عشقم