2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست
❤💜❤💜❤💜  خودم دل تو دلم نیست برم دوباره آزمایش بدم 😬😬😬

خیلی پررویی😂😂

خدا روز شش از انتظار بیرونت اورده

پس ببین ما چی میکشیم که سر در گمیم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها فلفل مگه گرمی نیس؟ چرا میگین قبل انتقال و... نخوردین؟ من فک می کردم گرمیه و خیلی میخوردم

والا یه دکتر طب سنتی به من گفت نخور به خاطر حساسیت زا بودن فلفل ، گفت باعث حساسیت رحم میشه و واکنش نشون میده ، نمیدونم والا به من اینجوری گفت و منم دیگه نخوردم حتی فلفل سیاه 

ولی گفت فلفل دلمه ای اشکال نداره 🙃 

عزیزم شما حساس نشو چون من لکه بینی داشتم و با دکتر گیاهی خودمو درمان کردم که این یکی از مواردی بود که گفت رعایت کن ❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا یه دکتر طب سنتی به من گفت نخور به خاطر حساسیت زا بودن فلفل ، گفت باعث حساسیت رحم میشه و واکنش ن ...

تو الان چند وقتته که لکه بینی داشتی، درمانش هم کردی؟   هنوز موعد آزمایشت هم نشده نه؟  

خیلی پررویی😂😂 خدا روز شش از انتظار بیرونت اورده پس ببین ما چی میکشیم که سر در گمیم

واااای اره میفهمم چی میگی 🤕🤕 لعنتی این انتظار خیلی سخته ، تموم نمیشه این ۱۴ روز 

انگار کل زندگیت وصله به این ۱۴ روز 😒👏

ولی خیاااالت راحت شماهم مامان شدی برای عید 💃💃💃 میای میگی خوشحالمون میکنی 

عزیزم نمیدونم اونا هم تاثیر داره روی مثبت شدن یا نه  ولی از الان چی کار داری ببینی چه ضرری دار ...

سلام عزیزم خوبی

چ خبرا گل پسرچطوره مردی شده دیگه😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
هفته دیگه پنج شنبه باید بری آزمایش بدی ؟

اررررره

واااای خیلی زیاده😭😭😭

حاضرم خدا یکماه از عمرم کم کنه ولی این هفت هشت روز به چشم بهم زدن برسه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام بچه ها منو سونو کردن گفتن این ماه انتقال برات انجام نمیدیم چرااا    

عزیزم دکترت صلاح دونسته

خوبه این ماه انتقال بدی ولی وصعیت رحم و تخمدانت خوب نباشه

عوضش برو واسه تقویت و اماده کردن بدنت برای انتقال و تا اونموقع اثر داروهام میره

اتفاقا فریز هم بهتر میگیره

عجله نکن

سلاااام بچها من مثبت شدم خدایاشکرت الهی شکر خداقسمت همتون کنه انشالله🤲

خداروشکر عزیزممممم

روز چندی

واسه ما منتظرا هم خیلی دعا کن

تو الان چند وقتته که لکه بینی داشتی، درمانش هم کردی؟   هنوز موعد آزمایشت هم نشده نه؟   & ...

من از وقتی اقدام کردم لکه بینی کمی شروع شد، پارسال لاپاراسکوپی تشخیصی شدم که دکترم خیلی بد بود ، فقط باز کرد و بست ، تیر ماه امسال دوباره لاپاراسکوپی کردم ، البته بعد پانکچرم ، که اول گفتن لوله سالپکس دارم سمت چپ ، که به خاطر اون عمل شدم ، ولی در حین عمل فهمیدن چسبندگی شدید داشتم که به روده هامم زده بود و کیست های ریز آندومتریوز که با سونوگرافی قابل تشخیص نبود ، که بعد عمل ۳ روز بیمارستان بستری بودم ، عمل خیلی سختی داشتم ... ولی بعدش بازم لکه بینی داشتم که رفتم طب سنتی و درمانش کردم و بعد رفتم برای انتقال جنین 🙃🙃🙃 

من باید شنبه میرفتم آزمایش ولی وقتی بیبی چک مثبت دیدم ، جو گیر شدم رفتم آزمایش دادم 😂😂😂

سلاااام بچها من مثبت شدم خدایاشکرت الهی شکر خداقسمت همتون کنه انشالله🤲

اایوووول مباااااارکه 💃💃💃💃❤❤🤩🤩🤩🥰🥰😘😘 انشالله به سلامتی بغلش بگیری نی نی نازتو 

جنینت چند روزه بود ؟ الان بتات چنده ؟