2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044595 بازدید | 684400 پست
آره دکتر به منم گفت اگه جواب آمینو سالم باشه باید اکو قلب هم بری

انشاله همه چی خوب پیش میره.این غربالگری اکثرا اینجوری ادا درمیارن.حتی تو ادم های سالم.نگران نباش عزیزم

وااای عززیزم چقدر حرفات آرومم میکنه  ممنون مهربووون 💜💜💜🌹🌹 به خدا خوبه بچه ها اینجا هستید ...

خاهش میکنم عزیزم.من ۳ماه اونجوری لک داشتم.بعد غربالگری اول رفتم ریداکت.یه ماه هم بعد ریداکت لک داشتم.یعنی ۴ماه.تازگیا لک ندارم😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاهش میکنم عزیزم.من ۳ماه اونجوری لک داشتم.بعد غربالگری اول رفتم ریداکت.یه ماه هم بعد ریداکت لک داشتم ...

عزیزم ان شاءالله به سلامتی نی نی های قشنگتو به دنیا بیاری😍😍😍

هر دفعه پیامات رو میبینم کلی انرژی میگیرم 

بخصوص با اون توضیحاتی که از  استراحت بعد انتقالت دادی 😍😍😍

حالا جنسیتشون مشخص شده 😍😍

سلام عزیزمد. آره رفتم . دکترم گفت حدودا ۲۱ فروردین . از فردا هم آمپولهای بتا رو میزنم . جفتمم که طبق ...

انشالله به سلامتی و دلخوشی. سونوی وزن هم کرد؟ ااا دکتر من گفت سی و سه چهار هفته رو رد کنی، ریه کامل شده حتی بچه زودتر هم دنیا بیاد دیگه مشکلی نیست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وقتی به نیش و کنایه اطرافیانت بها میدی یاد میگیرن همیشه همین برخورد رو تکرار کنن و اونی که همیشه تحت ...

چقدر خوب حرف دل منو زدی عزیزم! منم دقیقا داشتم به همین چیزا فکر می کردم بعد از اینکه پست دوستمونو خوندم. 

انشالله به سلامتی و دلخوشی. سونوی وزن هم کرد؟ ااا دکتر من گفت سی و سه چهار هفته رو رد کنی، ریه کامل ...

ممنونم عزیزم . همچنین برای شما . چون جفتم پایینه و سرراهی گفت اگه مورد اورژانسی پیش اومد خیالمون راحت باشه برای همین بزن . وزنشم ۲۱۰۰ بود دیروز

عزیزززم ناراحت نباش ، 😔😔😔صبر کن روز ۱۴ برو آزمایش بده ، انشالله مامان شدی ، جنین ۳ روزه خیلی دیرب ...

واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم 😔😔😔😔😔😔 

فردا قراره بتا بدم 

دعا کن برام 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
حالتو قشنگ درک میکنم چون منم دوتا دختر دارم ووقتی حرف میزدی انگار خودمو میبینم  من واقعا تصمیم ...

پروانه جون ايشاله به مراد دلت ميرسي واين دفعه  به اميد خدا مثبت ميشي ويه داداش سالم واسه گل دخترات مياري  منم امشپ امپول ازاد سازي زدم و٥شنبه صبح پانكچر دارم  خيلي استرس دارم  ميكم تخمك هام خوب باشن جنين هام پسر باشه دغدغه ما يكي  دوتا نيست

Sediii روز يکشنبه

من  روز سه شنبه

Saharooneh روز چهارشنبه

ياسين و ياسمين

گيسوگلابتونم روز چهارشنبه

نازيلا و آريا

معلق

مهلا 1398

چيکا روز پنج شنبه.

باقي دوستان اگه دوست داشتن اسم و روز آزمايش رو اضافه کنن به ليست

حالتو قشنگ درک میکنم چون منم دوتا دختر دارم ووقتی حرف میزدی انگار خودمو میبینم  من واقعا تصمیم ...

فك ميكردم فقط كرد ها پسر دوستن البته من خانواده شوهرم وحشتناك پسر دوستن والبته نميدونن اي وي اف ميكنم يعني حتي خانواده خودم هم نميدونن خدا خودش به همه مون كمك كنه