2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044577 بازدید | 684400 پست
بچه ها من ديگه دارم تو خونه ديوونه ميشم😢

من امروز حسابی رفتم دور دور😁

به شوهرم میگفتم فقط دلم میخواد آدم ببینم

دلم برای آدما تنگ شده😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالتو قشنگ درک میکنم چون منم دوتا دختر دارم ووقتی حرف میزدی انگار خودمو میبینم  من واقعا تصمیم ...

انشااله خدا بهت یه گل پسر بده. برای بچه سوم میخوای اقدام کنی؟

برای بچه دومت روشهای رژیم و تخمکگذاری رعایت کردی؟

من متاسفانه ذخیره تخمدانم کمه و حتی ivf هم ممکنه جواب نده, یه بار انجام دادم که نشد.

ممنونم عزیزم . همچنین برای شما . چون جفتم پایینه و سرراهی گفت اگه مورد اورژانسی پیش اومد خیالمون راح ...

انشالله که به موقع دنیا میاد فرشته کوچولوت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان گلم. من میخواستم با شماها یه مشورتی داشته باشم, نمیتونم خودم برای مشکلم تصمیم بگیرم, سر ...

اگه قدیم بود ی چیزی،الان با پیشرفت علم ک مشخص شده بالای نود درصد مرد تعیین کننده جنسیته،چرا نمیتونی جوابشونو بدی ک دیگه تو زندگیت دخالت نکنن،سلامتی خودت و بچت در اولویت قرار داره ب خاطر حرف بقیه سلامتیت و ب خطر ننداز اینهمه استرس ب جونت نخر

Sediii روز يکشنبه

من  روز سه شنبه

Saharooneh روز چهارشنبه

گيسوگلابتونم روز چهارشنبه

نازيلا و آريا

معلق

مهلا 1398

چيکا روز پنج شنبه.

یاسین و یاسمین روز پنج شنبه

باقي دوستان اگه دوست داشتن اسم و روز آزمايش رو اضافه کنن به ليست

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم ان شاءالله به سلامتی نی نی های قشنگتو به دنیا بیاری😍😍😍 هر دفعه پیامات رو میبینم کلی انرژی ...

ممنونم عزیزم.انشاله.یکیش دختره یکیش پسر.اونی هم که ریداکت کردم دختره

سلام دوستان گلم. من میخواستم با شماها یه مشورتی داشته باشم, نمیتونم خودم برای مشکلم تصمیم بگیرم, سر ...

عزیزم فک نکنم برا دخیره۰/۱ ای وی اف کنن.تو اینجور شرایط میگن شانس طبیعی بیشتره تا میکرو. و اینکه برا تعیین جنسیت باید تعداد تخمک واسپرم زیاد باشه چون دستکاری میشن ازبین میره و تعداد جنین دختر معمولا زیاده و...باز با چندتا از بهترین دکترا ویزیت بشین بهتره

من امروز حسابی رفتم دور دور😁 به شوهرم میگفتم فقط دلم میخواد آدم ببینم دلم برای آدما تنگ شده😂

منم با ماشین چندباری رفتم بیرون امروز هم‌رفتم کلی پیاده گشتم الان هم عذاب وجدان دارم   

یا رب العالمین
کجا انجام میدی، اهدای تخمک بیشتر جا افتاده، درست میگی، ولی اگه میتونی همون شهر خودتون ادامه بده، من ...

من و همسرم هم خیلی تنبلیم تو رفت و آمد☹️ انشالله خدا رحم کنه بهم ناچار به جا به جایی نشم عزیزم. توکل بر خدا🤲♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
منم با ماشین چندباری رفتم بیرون امروز هم‌رفتم کلی پیاده گشتم الان هم عذاب وجدان دارم    

نترس بابا

منم پیاده رفتم

پس اونایی که دوروز بعد انتقال میرن سرکار چی

سلام دوستان عزیزم.به تازگی همسرم آزمایش اسپرم تکرار کرده همه فاکتورهاش خوب شده بجز دی اف ای که از ۳۰ شده ۳۵.میخوام بدونم داروهای تیرویید و قند که همسرم میخوره میتونه باعث بالا رفتن دی اف ای شده باشه؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون