2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست
عزیزم میشه بگین براچی لاپرا شدین دلیلش چی بود به خاطره اینکه ذخیرتون زیاد بود؟اخه من تخمکام سریع با ...

عزیزم ذخیره ۲۲ که پلی کیستیک میشه

نه من کیست اندومتریوز روی هر دو تخمدان داشتم در واقع با عمل کلی از هر دو تخمدانم برداشته شده مخصوصا راستم که خیلی کوچیک شده

دکتر طرازی گفت برای پرخون شدن و ضخامت اندومتره، اما دکتر شفیقیان میگه اگه اندومتر ضخیم باشه خراش مید ...

عزيزم من روز دوم پريود انجام دادم روز ٩ ضخامتم ٧ و نيم بود ربطي به ضخامت نداره كه براي لانه گزيني بهتره دكترم گفت ١٠ تا ١٥ درصد شانسو افزايش ميده خراش

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوست دارم اسپرم اهدایی بگیریم. گناهی شوهرم هم حرفی نداره ولی انقدر که اسپرم قبح داره تخمک نداره. ...

کجا انجام میدی، اهدای تخمک بیشتر جا افتاده، درست میگی، ولی اگه میتونی همون شهر خودتون ادامه بده، من همدان انجام میدم، تهران رفتن برام سخته واقعا، چون حوصله رفت و آمد و ندارم، همه دکترها هم یک کارو انجام میدن، فرقی نداره، 

Sediii روز يکشنبه

من  روز سه شنبه

Saharooneh روز چهارشنبه

ياسين و ياسمين

گيسوگلابتونم

نازيلا و آريا

معلق

مهلا 1398

چيکا روز پنج شنبه.

باقي دوستان اگه دوست داشتن اسم و روز آزمايش رو اضافه کنن به ليست

ببخشید طولانی شد. ولی اگر ممکنه همگی به من نظر بدین, اگر شما جای من بودین چیکار میکردین؟؟ مورفولوژ ...

حالتو قشنگ درک میکنم چون منم دوتا دختر دارم ووقتی حرف میزدی انگار خودمو میبینم 

من واقعا تصمیممو قطعی گرفتم نمیدونی وقتی دومیرو باردار شدم وفهمیدن دختر شد چیا کشیدم در حالی که خواهرمو زن داداشمو همه ی اط رافیان پسر اوردن با اینکه سزارین بودم مادر خودم سه روز پیشم موند حالا صد رحمت به مادر شوهرم ولی خواهرم طبیعی بودو تا ۴۰روز پیشش نمیزاشت پسرشو دست بزنه خودش بهش شیر خشک میدادو اون استراحت میکرد روزی صد بار میگفت میرفتی پسر میشد از اون روز تصمیممو گرفتم حتی اگه شده صد بار تکرار بشه تکرار میکنم و به هدفم میرسم ببخشید کمی طولانی شد ولی واقعا درد دلمو گفتم خدا خودش بهمون نظر کنه خواستم بگم اگه دومیم دختر بشه صد برابر بد تر میشن ریسک نکن اگه من جایه شما بودم ای وی اف وصد درصدر و پیش میرفتم

عزیزم ذخیره ۲۲ که پلی کیستیک میشه نه من کیست اندومتریوز روی هر دو تخمدان داشتم در واقع با عمل  ...

اره من پلی کیستیکم فک کردم پلی کیستیک رو وقتی ذخیره زیاده لاپرا میکنن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم ذخیره ۲۲ که پلی کیستیک میشه نه من کیست اندومتریوز روی هر دو تخمدان داشتم در واقع با عمل  ...

ممنون عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
وقتی به نیش و کنایه اطرافیانت بها میدی یاد میگیرن همیشه همین برخورد رو تکرار کنن و اونی که همیشه تحت ...

راستی رفتی سونو؟ تاریخ زایمانت به سلامتی مشخص شد؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
راستی رفتی سونو؟ تاریخ زایمانت به سلامتی مشخص شد؟

سلام عزیزمد. آره رفتم . دکترم گفت حدودا ۲۱ فروردین . از فردا هم آمپولهای بتا رو میزنم . جفتمم که طبق معمول پایین تر اومد

اره من پلی کیستیکم فک کردم پلی کیستیک رو وقتی ذخیره زیاده لاپرا میکنن

نه عزیزم پلی کیستیک رو اغلب لاپرا نمیکنن چون کیست روی تخمدان نیست توی تخمدان پخشه

عوضش تو میکرو ازش تخمک زیاد میتونن بگیرن 

نه عزیزم دیگه جرعتشو ندارم یه راست یکشنبه میرم ازمایش هرچی خدا بخواد دیگه

وای به نظرم اینجور جراته بیشتری میخاد یکسر ازمایش

نه عزیزم پلی کیستیک رو اغلب لاپرا نمیکنن چون کیست روی تخمدان نیست توی تخمدان پخشه عوضش تو میکر ...

اخه گفتم یهو نترکم با اینهمه تخمک !من با ۳تا سینال ایرانی ۵تا تخمک تپل دارم بخام برم ای وی اف میترکم😂