2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044641 بازدید | 684401 پست
سلام عزیزم امروز خونریزی کردم همراه با لخته خیلی شدید بود سریع منو بردن سونو  تو سونو نوشته جن ...

سلام عزیزم، الهی گلم، خیلی ترسناکه میفهمم

عزیزم بهتره شما هم آمپول پروژسترون بزنی اگر حساسیت نداری، شیاف برای شما کافی نیست 

آنا جون هم سر دخترش عین شما بود، خدا رو شکر الان سالم سالمه دخترش، خانمی شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این لینک خیلی جالبه دانشگاه ابردین انگلیسه یکسری اطلاعات بهش میدیم پیش بینی میکنه که درصد موفقیت تو ...

واقعا جالب بود
برای من سیکل اول که منفی شدم زده 37% اما سیکل 3 به بعد شانس خیلی بالا میره
ایشالله که همینطور باشه واقعا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خانوما بیاین حالم خیلی بده 😭😭😭 امروز رفته بودم سونوی ان تی گفتن ضخامت ...

عزیزم عزیزم عزیزم، نترس، درست گفته دکتر ولی خب خیلیا بودن مثل شما ولی بچه سالم بوده گلم

همون آمنیوسنتز باید انجام بدی و بعد دو تا اکو قلب جنین، ان شاء الله اوکی هستن عزیزم، ما برات دعا میکنیم گلم، دعای دوستان چون دلشون شکسته خیلی گیراست

عزیزجوابمو میدی قبل انتقال چیزی نگفتن به شما ک دل درد اینا نداشته باشی

عزيزم من هايپر شده بودم قبل از انتقال حدود ٥ بار سونو شدم چون من دوماه بعد پانكچر انتقال دادم

خداياشكرت....❤️ 
@زینبی_بابا      عزیزم دارچین جون و کاربر khoobi هم فکر کنم امینو انجام دادن . ان ش ...

اونا رو در جریان جزئیات نیستم، ولی دقیقا وقتی تو سونو چیزی ببینن دیگه یک راست میگن آمنیوسنتز تا خیالشون بابت خیلی چیزای دیگه راحت بشه

ایشالله که خدا بهت صبر بده عزیزم....دیگه جنین نداری؟

نه عزیزم باید از اول شروع کنم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
زینب جان سلام خوبی  عزیزم میتونی منو درباره بیماری سفیلیس کمکم کنی آزمايش vdrl من مثبت شده&nbs ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم یه آزمایش مخصوص دیگه باید برات انجام بدن تا بشه گفت سیفلیس، مگه به همین راحتی هستش گلم، اصلا نترس، خیلی عفونت های دیگه کراس ری اکشن میدن، vdrl حساسیت بالا داره ولی اختصاصیت پایین، واسه همین راحت مثبت میشه که دلیل بر تشخیص قطعی نیست 😉 

@bopo   عزیزم رفتی سونو؟

سلام عزیزم . خوبی ؟ نی نی خوبه ؟ آره دیروز رفتم امروز هم رفتم ویزیت شدم . جفتم که پایین تر اومد 😑 نمیدونم چرا همچین میشه دکترم هم امروز بهم آمپول بتامتازون رو داد . گفت فردا اول آزمایش قند بده بعد غروب ۳تا تو یه سرنگ بزن و ۳تا دیگه رو روز بعدش بزن . گفت حرکت جنین کم میشه و قندت هم تا ۵ روز میره بالا حواست باشه به تغذیه . حدودا هم ۲۱ فروردین میشه تاریخ زایمانم . این یک ماه رو هم به خیر و خوشی بگذرونیم همه

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم یه آزمایش مخصوص دیگه باید برات انجام بدن تا بشه گفت سیفلیس، مگه به همین ر ...

آره دکتر یه آزمایش دیگه بهم داد تا یه هفته دیگه آماده میشه ..

عزیز من عفونت ادراری دارم و همچنین پسوریازیس اینا ممکنه آزمایش مثبت کنه 

اگه مثبت باشه برا جنین چه خطری داره 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
اره والله تعداد هی بالا میره بقیه هیچی. نه گلم آزوی انسدادی و اینا ربطی به جراحی واریس نداره.جراحی و ...

عزیزم همسرمنم پاریکوسل گرید۱ داره دکترش گف درکل شانس بهترشدن بعدعمل واریس ۳۰درصده،ودارو۲۰-۲۵درصد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود