2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684412 پست
من مامانم شهرستانه خودم تهران با كلي ذوق هفت روز اومد پيشم موند شوهرمم هربار امپولمو ميزنه كلي خودشو ...

حالت رو قشنگ درک میکنم ،دفعه پیش که من منفی شدم،درد منفی شدن یه طرف نا امید کردن مامان بابام هم یه طرف. بیچاره بابام شب اولی که انتقال داشتم با جعبه شیرینی اومد خونمون کلی ذوق داشت که نوه دار میشه .وقتی دفعه پیش نشد اصلا نمیدونستم چجوری بهشون بگم درد روی دلم صد چندان شده بود

البته انشالله شما مثبت میشی و دل مامان و بابات رو هم شاد میکنی

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم....خوبی؟.دیگه نمیخوای انتقال بدی؟

سلام عزیزم خداروشکر هستیم

جنین دیگه ندارم برای انتقال 

همسرم هم به هیچ عنوان راضی نمیشه دوباره شروع کنیم البته خودم هم زیاد دل ندارم میترسم بازم نتیجه نگیرم

خدایا شکرت
حالت رو قشنگ درک میکنم ،دفعه پیش که من منفی شدم،درد منفی شدن یه طرف نا امید کردن مامان بابام هم یه ط ...

خداروشكر كه الان دلشون كلي شاد ميشه😍😍😍😍فدات مهربونم❤️

خداياشكرت....❤️ 
پس براي شماهم چند قلو ميشه احتمالا، که اينهمه زود نشون داده، انشالله بحق علي که سلامت بدنيا بيان. ب ...

انشالله،توکل به خدا. همسرم دو قلو خیلی دوست داره. انشالله هرچی صلاحمونه❤️

منم‌دیروز روز ششم بود زدم شبش تاصبح خواب بی بی مثبت میدیدم    اخرهم منفی بود من ۳روزه بودن ...

زوده عزیزم انشالله فردا ‌پس فردا بی بی شما هم مثبت میشه❤️