2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
همسرم مورفو ۲% هست. کم هست. من پانکچر میخواستم انجام بدم دکترم گفت نه  اقدام طبیعی ۷_۸ ماهه د ...

پس مورفو همسرت هم کمه متاسفانه طبیعی هم احتمالش کمه 

بنظرم همون دو سه تا رو پانکچر کن انشالا برات جنین میشه

زمان نگذره همون ذخیره کم هم از بین نره خدای نکرده

والا دکتر من هم هی میگفت انقد اذیت نکن تخمک اهدایی بگیر میخواست پانکچر رو کنسل کنه من قبول نکردم با مسئولیت خودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم ممنونم‌ بابت دعای قشنگت😘😘 حتما میره بالا شک نکن فقط مثبت فکر کن الکی استرس نگیر مثل ...

باشه حتمااا به خاطر همین میخوام تا شنبه نرم آزمایش بدم ، میخوام بتا انقدر بالا رفته باشه که شکی توش نباشه😍😍😍 اره موافقم باید الان با این نی نی که توی وجودمه عشق کنم 

مرسی بابت راهنمایی دلسوزانت عزیزم 🙏 حتما انجام میدم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
خب عزیزم دو تا رو پانکچر میکرد دکترت کدوم مرکز میری من یکی از دوستام وضعیت مشابه شما رو داشت تو سیکل ...

چقدر خوب که باردارشده.

دکتر من فاطمه رزاقی هست ولی نمیدونم چرا اینجوری کرد, شاید دیگه پیشش نرم

چقدر خوب که باردارشده. دکتر من فاطمه رزاقی هست ولی نمیدونم چرا اینجوری کرد, شاید دیگه پیشش نرم

عزيزم اگر دوست داشتي يه ويزيت پيش دكتر من برو دكتر اسرافيلي خدايي همه مريضاش ازش راضي هستن و دستش سبكه

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم ضخامت اندومترت موقع انتقال چند بود ؟ 

والا نمیدونم روز ۱۲ پریودی ۸ونیم بود چون سیکلم لانگ بود دیر رفت بالا ، ولی من روز ۱۸ پریودی انتفال دادم یعنی ۶ روز بعداز اخرین سونو برای اندومتر 

احتمالا تو این ۶ روز هم بالارفته 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
قربونت عزیزم نه دو روزه فریز کردن شما انشالا کی انتقال میدی؟ 

راستش زمان انتقال من رو فقط خدا داند عزیزم 

فعلا شرایط مالی جور نیست 

شرایط کرونا هم خیلی بد شده 

آخه من از شهرستان باید بیام تهران ،هزینه سویت رو هم باید در نظر بگیرم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...