2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست
عزیزم همین کافیه با توجه به شرایط همسرامون. مگه من این همه داشتم سه چهارتاش جنین شده. بیوپسی فک نکنم ...

اره درسته با عمل جنین ها کیفیتشون خوبه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دردم از اینه که تیغه ی بینی هم دیده نشد نوشته nb فعلا قابل رویت نیست.. شمام آمنیو سنتز کردین؟ دارچی ...

عزیزم توکل کن به خدا .ان شالله جواب امنیو سنتزت خوب باشه .میدونم چی میکشی .بخدا منم از الان استرس دارم برای هفته دیگه .امروز رفتم دکتر برای هفته دیگه دوشنبه برام سونو نوشت .همین که اومدم تایپیک و کامنتات رو خوندم حالم گرفته شد .ان شالله که چیزی نباشه و نی نی قشنگت رو صحیح و سالم بغل بگیری  ❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم توکل کن به خدا .ان شالله جواب امنیو سنتزت خوب باشه .میدونم چی میکشی .بخدا منم از الان استرس دا ...

نمیدونی چه حالیم آرزو انگار خدای نکرده یکی از عزیزهامو از دست دادم انقد گریه کردم چشام باز نمیشه نمیدونم حکمت خدا چیه که باید این همه عذاب بکشیم

ان شاالله که برای شما هیچ مشکلی پیش نمیاد توکلت بخدا

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم اگه بینی خودت یاشوهرت کوچیکه حتما به خودتون رفته

از این نگرانم که تیغه ی بینی دیده نشد ان تی هم بالا حتما یه چیزی هست دیگه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم با عمل ده تا دونه اسپرم خوب پیدا میکنن و اگه تعداد کمی براتون جنین تشکیل شده احتمالا تخمک خوب ...

نمیدونم والله جنین شناس ما که کلا ناپیداست ازش بپرسم. انشالله که پیدا بشه ولی من با اکثر کسایی که برخورد داشتم با بیوپسی کم بود جنین ها ولی با کیفیت بود. البته منظورم تسه است. با سرنگ میکشن منظورم نیست. من یکی از دوستام که شوهرش آزو بود تو مرکز ما فقط یک جنین گرید آ داشت که با تسه براش تشکیل شد و مثبت شد خداروشکر.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ذخیرت که اره نرمال بوده

تا حالا ivfنکردی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها معذرت میخوام

من امروز همراه با درد ترشحات عجیب غریبی هم دارم

کسی تجربه ای نداره

نکنه عفونت گرفتم

تاحالا ندیوم همچین ترشحاتی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚