2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044749 بازدید | 684407 پست
انشالله عزیزم 🥰🥰  اره به خدا هیچ کسی ندیدم روز ۷ آزمایش داده باشه  خود آزمایشگاهی هنگ ...

عکس بذاااار

ما سیر نمیشیم از بی بی چک مثبت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزيزم براي سونو رفتين چند فولي داشتين كه روز پانكچر١٦ تخمك ازت كرفتن؟

سلام گلم. همون ۱۶ تا. ولی بهم نگفتن پانکچر چند تا کشیدن. فقط گفتن حالت هایپری داشتی انتقالت غیرمستقیمه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلدنیستم🤭

مبارکت باشه عزیزم به زودی بغلش بگیری همه منتظرا دعاکن

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
 ممنونم عزیزم 🥰بله عزیزم دارم و همون گرد چرخشیا هست

من ميخام عزيزم 

ممكنه درخواست دوستي منو قبول كني 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
والا من 1 روز قبل عمل پانکچر آزمایش استرادیول و پروژسترون دادم که دکتر گفت استرادیول بالای 3000 انتق ...

باشه فدات شم ممنون از جوابت مال من استردیولم ۸۵ هست...تو حالت عادی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام من امروز پی آر پی رحم انجام دادم ک ان شاالله پسفردا انتقال جنین داشته باشم،، الان یکم ترشح دارم ...

عزیزم عادیه نگران نباش.مهم اینه که داخل رحم بریزن و نیم ساعت بمونه.بعدش همش میریزه بیرون

ممنونم عزیزم ، انشالله خدا دلتو شاد کنه ، خیلی سختی میکشیم تو این راه ، گرفتن جواب مثبت واقعا حق تک ...

مبارک باشه گلم ....ایشالله که صحیح و سالم بیاد بعلت ....برا منم دعا کن فدات شم...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من منفی شدم 😭😭 ببخشید که شادی گروه رو خراب میکنم امیدوارم خدا هیچکسو اینجوری امتحان نکنه که خیل ...

ایشالله که خدا بهت صبر بده عزیزم....دیگه جنین نداری؟

سلام بچه ها امروز گرفتم کارتمو. پنج تا جنین دارم. منتها همرو تو یک نی گذاشته. کسی می دونه تو یه ...

عزیزم مبارک باشه فسقلی هات. من سه تا نی داشتم که تو هر نی سه جنین بود سه بار انتقال دادن که دو دفعه اول دوتا جنین انتقال میوادن اون یکی دیگه رو دوباره فریز میکردن برام. حتی دفعه دوم موقعی که دوتا از جنینام رو انتقال دادن گفتن مرخص شدین بیاین جنین شناسی تا اگه رشد جنین خوب بود براتون فریز کنیم هزینشو بپردازین که شوهرم گفت صدام زدن گفتن رشدش خیلی خوبه هزینه رو ازم گرفتن فریز کردن. دفعه اول بهمون نگفتن خودشون انگار از فریز هم درنیاوردن اون یکی اضافه رو .فقط دوتا از سه تا رو از فریز دراورده بودن.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
خوب پس نگران نباش ان شاءالله که اونیکی هم جوابش خوبه و با خبرای خوش میایی اگه قابل باشم برا نی نی ها ...

سلام گلم....خوبی؟.دیگه نمیخوای انتقال بدی؟

انشالله عزیزم 🥰🥰  اره به خدا هیچ کسی ندیدم روز ۷ آزمایش داده باشه  خود آزمایشگاهی هنگ ...

خداروشکر عزیزم

آره دیگه هرچی بالاتر بره پررنگتر میشه من روز 12 گذاشتم (البته بعداز آزمایش دادن😅) و روز 14 که روز 14 کامل پررنگ بود

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...