2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044761 بازدید | 684409 پست
بابا روز چهاریم یکم تجزیه تحلیل کن تو مغزت😄 میگن تازه از روز هفت و هشت هاش سی جی تو بدن ترشح میشه ...

الان بچه ها منو به باد كتك ميگيرن😂😂😂ميگم توهم حجم ادرارت زياد شده؟ من كافيه از جام بلند بشم درجا مثانم پر ميشه😐😐😐ده بار بلند شم از جام ٨ بار بايد برم دستشويي☹️

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای شما هم جنین ها ۵ روزه بودن؟

نه سه روزه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه فقط از امروز صبح حس پریود شدن شدیدی دارم برای همینم کلا در حال استراحتم😥حرکت که میکنم حس میکنم م ...

منم درد پریودی و کمردرد

حس میکنم تا دو سه ساعت دیگه میشم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
صبر کن زوده دختر

ولي دور از شوخي اينقدر اين سالا صبر كردم ديگه كاسه صبرم پر شده فقط دلم ميخواد بدونم خدايا خودم حامله ميشم اصلا رحمم بارور ميشه يانه😞😞😞خيلي حس بديه واقعا ٧ سال شده

خداياشكرت....❤️ 
الان بچه ها منو به باد كتك ميگيرن😂😂😂ميگم توهم حجم ادرارت زياد شده؟ من كافيه از جام بلند بشم درجا ...

من کلا همش دستشوییم 

صبح انتقال شش بار رفتم دستشویی

دیگه صدای اعتراض همه در اومده بود

پرستار به دکتر گفت این مریضتون امروز خستمون کرد اخرشم با مثانه خالی خوابید😁😆

من کمردرد و درد پریودی دارم و تخمدون چپم تیر میکشه

خیلی ترسیدم

ولي دور از شوخي اينقدر اين سالا صبر كردم ديگه كاسه صبرم پر شده فقط دلم ميخواد بدونم خدايا خودم حامله ...

منم چهارسال

کاش به توهم انپول میدادن آروم میشستی😂

من کلا همش دستشوییم  صبح انتقال شش بار رفتم دستشویی دیگه صدای اعتراض همه در اومده بود پرستار ...

منم قبلش سه بار رفتم دستشويي دوباره موقع انتقال از استرس مثانم پر بود🤕علائم اميدوار كننده اي داري كه😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️