2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست
مباركه عزيزدلم الهي مثبت بشي. منم خيلي دوست داشتم با سونو برام انتقال بدن اما متاسفانه انجام ندادن م ...

انشالله عزیزم. انشالله همین دفعه ماهم مامان میشیم. 

دفعه اول انتقال داشتید؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله. اره عزيزم شما چطور؟ 

من دفعه دومه. دفعه قبل دکترم کس دیگه ای بود. که سه تا سه روزه انتقال دادم که متاسفانه منفی شد. 

من دفعه دومه. دفعه قبل دکترم کس دیگه ای بود. که سه تا سه روزه انتقال دادم که متاسفانه منفی شد. 

همه تو بيمارستان ميگفتن دكتر اسرافيلي بيشترين امار اي وي اف مثبت رو داره😍علائمي داري؟

خداياشكرت....❤️ 
‌عه، پس یعنی همرو یبار انتقال می دن؟ 😣

چرا عزیزم اگه ببینن جنین خوبه و قابلیت فریز دوباره داره فریز میکنن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
همه تو بيمارستان ميگفتن دكتر اسرافيلي بيشترين امار اي وي اف مثبت رو داره😍علائمي داري؟

انشالله که برای ما هم دستشون خیر باشه. خیلی نه ولی گاهی زیر دلم تیر میکشه. 

منم هروقت عطسه م میگرفت شکممو نگهمیداشتم انگار میخواد بپره بیرون  

من تازه همراه با نگه داشتن ایت الکرسی هم میخونم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من عادتمه رو شكمم ميخوابم اين چند روز خواب بهم نچسبيده اصلا اينقدر به پهلو خوابيدم😂😂😂ميترسم بند ن ...

من از پریشب دیگه رو شکم میخوابم

از حرکات چرخشی یهویی که تو شب میزنم هم نگم برات

آره روز اول هیچی اما روز دوم ب بعد هرروز در می‌گرفت من فک میکردم اثرپروژسترونه چون هیچ علامتی نداشتم

عه خداروشکر یکم دلم اروم شد

منم کمر درد دارم و درد پریودی

قربونت، توکل به خدا😙 عزیزم، ماشاالله رکورد زودترین آزمایشو زدی پس😅 من خودم دیگه زودتر از دوازده آ ...

انشالله عزیزم 🥰🥰 

اره به خدا هیچ کسی ندیدم روز ۷ آزمایش داده باشه 

خود آزمایشگاهی هنگ کرده بود .

فکر کنم بتا رفت بالا چون دیشب ساعت ۹ شب دوباره بیبی چک گذاشتم خیلی سریع رنگ گرفت و از اون یکی خیلی پر رنگ تر بود 💃💃💃💃

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم