2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044740 بازدید | 684407 پست
فدات کل این روزا هرروز یه ساعتی دردی زیرشکمم می‌گرفت ولی علایم دیگه اصلا نداشتم

حتی روز چهار و پنج

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
امپول دارم تا دلت بخواد كلا كبوده پشتم😂

منظورم hcg

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا. منم چند روزه هی میام پیاماتون رو میخونم ببینم کی مثبت شده منم ذوق کنم و انرژی بگیرم

منم شش روزه انتقال دادم نی نی هام رو و میخواستم امروز بی بی بزنم اما همین که اومدم باز کنم، چون درش بد پاره شد و باز نشد ،گفتم این نشونه است که امروزم صبر کنم و نزارم

یواش یواش دارم خل میشم بادیدن هرچیزی میگم این نشونه است🤣

راستی دکتر من با دکتر چیکاا یکیه. 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
منم قبلش سه بار رفتم دستشويي دوباره موقع انتقال از استرس مثانم پر بود🤕علائم اميدوار كننده اي داري ك ...

خیلی نگرانم

قلبم از استرس داره میاد تو دهنم

سلام دخترا. منم چند روزه هی میام پیاماتون رو میخونم ببینم کی مثبت شده منم ذوق کنم و انرژی بگیرم منم ...

سلام عزيزم مريض دكتر اسرافيلي هستي؟ انشالله كه خيره گلم😍😍براي شما با سونو انتقال داد؟ بعدش براتون انوكسا تجويز كرد؟ چه ذوقي كردم من گفتي دكترمون يكيه😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
سلام دخترا. منم چند روزه هی میام پیاماتون رو میخونم ببینم کی مثبت شده منم ذوق کنم و انرژی بگیرم منم ...

سلام عزیزم

مبارک باشه

انشاالله به زودی مثبت بشی و بعد هم سالم در آغوشش بگیری 

سلام بچه ها

امروز گرفتم کارتمو. پنج تا جنین دارم.

منتها همرو تو یک نی گذاشته. کسی می دونه تو یه نی میزارن اونوقت که بازش کنن بقیه از بین نمیره؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام بچه ها منم الان بی بی چک گذاشتم مثبت شد هورااااااا خدایا شکرت

خداروشکر. چقدر دلم می خواست مثبت بشه بی بی ت

سلام بچه ها امروز گرفتم کارتمو. پنج تا جنین دارم. منتها همرو تو یک نی گذاشته. کسی می دونه تو یه ...

عزيزم مباركه. هر ني كه از فريز در بياد دوباره فريز نميكنن

خداياشكرت....❤️ 
مرسی عزیزززم. انشالله شما در چه حالی الان؟

منم هیچی منتظرم یکشنبه برم دکتر انصاری . ببینم خدا چی میخواد 

البته پریودیم اول عیده که ابن سینا تعطیله . خواستم برم عکس رنگی و سونو رو انجام بدم احتمالا اردیبهشت باید برم

جواب ازمایشو نشون دادی بسلامتی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزيزم مباركه. هر ني كه از فريز در بياد دوباره فريز نميكنن

‌عه، پس یعنی همرو یبار انتقال می دن؟ 😣