2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044649 بازدید | 684401 پست
سلام بچه ها منم الان بی بی چک گذاشتم مثبت شد هورااااااا خدایا شکرت

خداروشكررررررر

مباركه عزيزم🌸🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا بلاست ميكنن هر چندتا بلاست بشن انتقال ميدن

نه دکتر رزاقی گفت جنین که کم باشه سه روزه انتقال می دیم.

خیلی ناراحت شدم، من دفعه پیشم با نصف این داروها سه جنین داشتم. خوب چرا تو دوتا نی نکردن😟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اره اگرنه که خوابم نمیبره    

من عادتمه رو شكمم ميخوابم اين چند روز خواب بهم نچسبيده اصلا اينقدر به پهلو خوابيدم😂😂😂ميترسم بند ناف بچم بپيچه🤣وي در توهمات خود به سر ميبرد با او كاري نداشته باشيد🤕😎

خداياشكرت....❤️ 
نه دکتر رزاقی گفت جنین که کم باشه سه روزه انتقال می دیم. خیلی ناراحت شدم، من دفعه پیشم با نصف این د ...

اره منم تعجب كردم ميتونستن يه ني سه تايي يه دوتايي بذارن☹️

خداياشكرت....❤️ 
نه دکتر رزاقی گفت جنین که کم باشه سه روزه انتقال می دیم. خیلی ناراحت شدم، من دفعه پیشم با نصف این د ...

منم از ۱۶ تا تخمک فقط یک بسته دارم. هنوز بهم نگفتن گریدشونو. گفتن احتمالا شنبه میگیم😔

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
منم‌گریدشو تلفنی نگفتن فقط کارت جنین که دادن روش نوشته بود بچه ها گفتن خوبه

خداروشکر عزیزم‌. اره گفتن رو کارت جنین هست اگه گریدشون کم باشه انتقال میدم فقط ولی اگه گرید خوب باشه با هیسترو خراش انتقال میدم. منتظرم شنبه ببینم خدا چی میخواد

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزيزم مريض دكتر اسرافيلي هستي؟ انشالله كه خيره گلم😍😍براي شما با سونو انتقال داد؟ بعدش براتون ...

سلام عزیزم بله دکترم،دکتر اسرافیلیه. 

نه متاسفانه بدون سونو انتقال داد.خیلی هم برام جا تعجب داشت اینکارش

من سه تا جنین چهار روزه انتقال دادم. کیفیت هاشونم دوتا A و یدونه B  بود. روز اول پریودی ،خراش هم داشتم پیششون. 

بله الان روزی یدونه انوکسا تزریق میکنم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
سلام عزیزم مبارک باشه انشاالله به زودی مثبت بشی و بعد هم سالم در آغوشش بگیری 

ممنونم مهربون. انشالله با هم دیگه. انشالله برای شما هم همین دفعه نی نی ها بمونن  و سالم در آغوششون بگیری. 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
سلام عزیزم بله دکترم،دکتر اسرافیلیه.  نه متاسفانه بدون سونو انتقال داد.خیلی هم برام جا تعجب دا ...

مباركه عزيزدلم الهي مثبت بشي. منم خيلي دوست داشتم با سونو برام انتقال بدن اما متاسفانه انجام ندادن منم روز دوم خراش انجام دادم و دوتا جنين برام انتقال دادن انشالله دستشون برامون سبك باشه و نتيجه بگيريم

خداياشكرت....❤️