2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
من ای وی اف منفی داشتم بعدش ای یو ای کردم الان هفت هفته و یک روزم طبق پریودم ولی حدود ی هفته پیش رفت ...

عدد بتات چند بود عزیزم؟ خوب منم اولین سونویی که رفتم ساک بود کیسه زرده هم خیلی کوچیک بود من نمیدیدم کلی دکترم میگفت من میبینمش و برو ۱۰ روز دیگه بیا که قلبشم تشکیل بشه منم تو اون ۱۰ روز مردمو زنده شدم از استرس ولی خداروشکر ۱۰ روز بعد تشکیل شده بود. شما هم نگران نباش انشالله تا سونو بعدیت قلبه کوچولوشم  تشکیل شده و ۹ ماه به خوبی و خوشی واست طی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها داروها که به شما دادن از پانکچر تاانتقال چی بود؟اینایی ک جنین تازه انتقال دادن نه فریزشده

من بعد پانکچر فقط پروژسترون داشتم ،شربت پرومتازین هم داشتم که فکر کنم برای رفع تهوع بود ،خودمم شیر سویا گرفتم که گفتن برای هایپری خوبه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها داروها که به شما دادن از پانکچر تاانتقال چی بود؟اینایی ک جنین تازه انتقال دادن نه فریزشده

کدوم مرکزی ؟میخوای فرش انتقال بدی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم همسر من هم حرکت و مورفو همسرم صفره مرکز مام پانکچر با تسه کردیم خدا رو شکر سه تا جنین گرید خوب ...

نازنین جون چند تا تخمک داشتی ؟

باید از کی بپرسم؟

جنین شناس اکثرا میگه.واسه دوستمو تسه هم کردن گفتن اسپرمش خوب نیست تو انتقال هم باز جنین شناس گفته بود احتمال منفی شدنش زباده.به منم ۳تا جنین که جنین شناس اورد واسه انتقال گفت احتمال دوقلویی ات زیاده.دقیقا هم دوتاش اول رشد کرد و اون یه دونه انگار یکم ضعیف بوده یا چی بعدا رشد کرد

عزیزم شما مشکلتون چی بود که ۶بار سقط کردین؟

دوبارش که خارج رحم بود چون لوله هام انحنی داشت جنین توش گیر میگرد اون ۴ بارم اصلا مشخص نشد البته من مشکل انعقادی داشتم و پلاکتم بالا بود الانم انکسپارین میزمم ولی تو سقطای قبلی دکترم میگفت نمیتونه دلیلش پلاکتت باشه چون سریع بتا افت میکرد در نهایت مجبور به ای وی اف شدم