2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
وااااای تیکرتو😍😍😍😍تاریخ زایمانت مشخص شده ؟ ذوق مرگ شدم من🤩🤩

فدات گلم واسه خودتم زیاد نمونده که. والا من تاریخ زایمانمو دکتر ۱ فروردین زده ولی خودم ۲۵ اسفند حساب کردم حالا ببینم سه شنبه که رفتم راضی میشه ۲۵ اسفند به دنیاش بیاره تموم بشه بره اگه راضی نشه که دو هفته میمونه باز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم. فدای سرت که نمیدونی. عزیزم من ۴تا بارداری داشتم که فقط بتا مثبت میشد و بعد افت میکرد ۲تا ه ...

فداتشم ....عزیزم من ی بار بارداری پوچ داشتم رفتم سنو قلب نبود سقط کردم تا ده هفته هم صبر کردم 

شما هم شرایطتون اینجوری بود یا فقط بتا میومد بالا

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام همسر من ازواسپرمی هستن .لوله هایی که اسپرم را خارج کنه به صورت ماددزادی ندارن . به عمل پسا اسپر ...

عزیزم همسر من هم حرکت و مورفو همسرم صفره مرکز مام پانکچر با تسه کردیم خدا رو شکر سه تا جنین گرید خوب شد توکل به خدا  که انتقال هم بگیره  

فداتشم ....عزیزم من ی بار بارداری پوچ داشتم رفتم سنو قلب نبود سقط کردم تا ده هفته هم صبر کردم  ...

نه گلم من حتی ساک بارداریم تشکیل نمیشد اصلا از همون اول لکه بینی داشتم بعد چند روزم خون ریزی بود. الان شما ای وی اف کردی؟ هنوز سونو قلب نرفتی؟؟؟

فدات گلم واسه خودتم زیاد نمونده که. والا من تاریخ زایمانمو دکتر ۱ فروردین زده ولی خودم ۲۵ اسفند حساب ...

چه جالب که یک فروردین گفته . معمولا پزشکها اول فروردین نیستن . انشالا هرچی خیره همون پیش بیاد عزیزم

نه گلم من حتی ساک بارداریم تشکیل نمیشد اصلا از همون اول لکه بینی داشتم بعد چند روزم خون ریزی بود. ال ...

من ای وی اف منفی داشتم بعدش ای یو ای کردم الان هفت هفته و یک روزم طبق پریودم ولی حدود ی هفته پیش رفتم سنو سن ساک بارداری از سن پریودم کمتر بود پنج هفته و چهار روز و جنین نبود و کیسه زرد بود فقط

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
چه جالب که یک فروردین گفته . معمولا پزشکها اول فروردین نیستن . انشالا هرچی خیره همون پیش بیاد عزیزم

اخه بخاطر کرونا امسال اکثر دکترا هستن انگار و مسافرت نمیرن. انشالله