2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044527 بازدید | 684391 پست
ممنونم عزیزم. برا من برا یکی از اینا گف فک می کنم برا آز انعقادی گف اینارو . میترسم برم اونروز چیزای ...

نه برا من دو تا دکتر مختلف نوشتن دکتر زرنانی ک ایمونولوژ هست و عارفی اصلا نگفتن چیزرو رعایت کن شما مشکلت چیه؟

من اره تازه ازمایش ایمنی دادم و فهمیدن ایمنی بدنم خیلیییی بالاس ک جنین از بین میبره و غریبه میدونه ا ...

میدونین چند وقت باید قرص خورده بشه تا تنظیم بشه؟ نمیدونم دعا کنم منم این مشکلو داشته باشم که حداقل با دارو رفع بشه و بتونم مامان بشم یا نداشته باشم و علت مثبت نشدنم جزو ناشناخته ها باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اره تازه ازمایش ایمنی دادم و فهمیدن ایمنی بدنم خیلیییی بالاس ک جنین از بین میبره و غریبه میدونه ا ...

راستی شما که ایمنی تون بالاس مثلا کم سرما میخوردین؟ من اینجوریم. از بچگی خیلی کم سرما میخورم برا همین فک می کنم شاید برا منم بالا باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه برا من دو تا دکتر مختلف نوشتن دکتر زرنانی ک ایمونولوژ هست و عارفی اصلا نگفتن چیزرو رعایت کن شما م ...

نمیدونم. من میکروم منفی شد. دکتر سه جور آزمایش نوشت تا مشخص بشه مشکل چی بوده

میدونین چند وقت باید قرص خورده بشه تا تنظیم بشه؟ نمیدونم دعا کنم منم این مشکلو داشته باشم که حداقل ب ...

نه منم بعد کلیییی ازمایش و ۳ بار افت بتا و یه بار سقط ۸ هفته تازه متوجه شدن cd 56 و cd 16 مشکل داره ک ایمنی بالا بدن هست ، والا قرص پرندیزولون ۵ هفته قبل هر کاری باید بخوری و اگه باردار شدی تا ۱۳ هفته باید ادامه بدی

راستی شما که ایمنی تون بالاس مثلا کم سرما میخوردین؟ من اینجوریم. از بچگی خیلی کم سرما میخورم برا همی ...

نه میگن اصلا ربطی به سرما خوردگی نداره اتفاقا ایمنی بالا بدن اصلا خوب نیست بدن اجزا خودشو غریبه میدونه و بهش حمله میکنه مثلا به مو ها و پوست من کلیییییی ریزش مو کرفتم شدییید 

نه منم بعد کلیییی ازمایش و ۳ بار افت بتا و یه بار سقط ۸ هفته تازه متوجه شدن cd 56 و cd 16 مشکل داره ...

ان شاالله که این بار نتیجه مثبت بگیرین

منفی یا افت بتا؟

نه منفی شدم از اول

نه میگن اصلا ربطی به سرما خوردگی نداره اتفاقا ایمنی بالا بدن اصلا خوب نیست بدن اجزا خودشو غریبه میدو ...

اهان. ممنونم . نمیدونم چرا اینجوری فکر می کردم

ااااااااااااااااااااااااای جاااااااااااااااااااااااااااااانم. مباااااااااااااااااااااااارکه. ان شاال ...

ممنووونم عزیز دلم ، انشالله به زودی قسمت خودت بشه .😍😍😍 ممنون بابت دعای قشنگت 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
لطف داری عزیزم.انشاله قسمتت میشه و ماهم منتظر خاطرات خوب شما هستیم.البته من بیشتر استرس کشیدم چون از ...

ووااای اره منم شنیوم ریداکت کردن خیلی ریسک بالایی داره ، اگه خداست که شیشه رو بغل سنگ نگه میداره ... خداروشکر بازم دکتر خوبی داری که کارشو درست انجام داده ... 😇😇😇😇 دوست من ۱ ماه و نیم بارداره انقدر حالت تهوع اون ۱ دونه داره که خدا میدونه ، دارم تصور میکنم چی کشیدی خواهر 🤕

ولی الان داری سیسمونی میخری اونم هم پسرونه هم دختروووونه ... واااای چه حااای میده 

هرچند وروجک ها نه میزارن شبا بخوابی نه روز 

خیلی مواظب خودت باش عزیزم ، وقتی به دنیا اومدن و نگاشون کردی دعامون کن 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام نازنین جون نگران نباش عزیزم طبیعیه خواهر منم پارسال که حامله بود مث تو بدن درد داشت جوری که از ...

من ازاین مورد میترسم خواهرت فاز زایمان درآب گرفته بوده ☺☺☺☺ولی خدایی سخته فکرمیکنم وزنم بالارفته ویکم ورم دارم به عضله هام فشارمیاد 

آره عزیزم چرا نشه، منم پلی کیستیکم ذخیره امم بالا بود یه بار با دارو و پیاده روی طبیعی باردار شدم، د ...

خداروشکر عزیزم من با پیاده روی هم باردارنشدم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭