2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست
آره عزیزم چرا نشه، منم پلی کیستیکم ذخیره امم بالا بود یه بار با دارو و پیاده روی طبیعی باردار شدم، د ...

مرسی عزیزم حتما پیاده روی قبل از ایو ای انجام میدم!

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز روز ۶ انتقال بی بی زدم و منفی شد ۲تا جنین ۵ روزه انتقال دادم یکی ۳ روزه  ۵ روزه ها ک ...

عزیزم خیلی زود زدی خب! بی بی ها هم همه دقیق نیستن که

امید و توکلت رو داشته باش تا روز آزمایش انشالا خدا کمک میکنه

سلام ب منم گفتن باید میکرو کنم میشه بهم بگین این پروسه چقد طول میکشه ینی از پانکچر تا انتقال؟ و اینک ...

عزیزم بستگی به شرایطت داره فرق داره ممکنه دکتر سیکل کوتاه یا بلند برات بزاره که اگر هم پانکچر و هم انتقال سیکل بلند باشی حدود ۶ماه از شروع داروهای پانکچر تا انتقال طول میکشه اگرم سیکلات کوتاه باشن که کمتر میشه

دوقلو هم نخوای که باید یدونه جنین انتقال بدی اونم بر اساس سن و سابقه دکتر تصمیم میگیره چند تا بزاره 

من امروز روز ۶ انتقال بی بی زدم و منفی شد ۲تا جنین ۵ روزه انتقال دادم یکی ۳ روزه  ۵ روزه ها ک ...

عزيزم خيلي زود زدي، تا روز 16 دارو داري، 10 روز ديگه بايد دارو استفاده کني، من به همين خاطر هست که ميگم بي بي زود نزنيد، الان شما برحسب بي بي چک زنگ بزن به دکتر بگو منفي شدم، دکتر اصلا به بي بي چک اعتقادي نداره، تازه ممکن هست که ديرتر از حالت عادي به رحم چسبيده باشه، توکلت بخدا باشه، انشالله که بارداري.

[QUOTE=180105179]نیکان اقدسیه[/QUOT منم نیکان انجام دادم دکتر امیری ...منفی شدم

سلام عزيزم، منم انتقال منفي داشتم، ميدونم سخته ولي در بهترين شرايط هم 30 درصد احتمال داره جنين بگيره.

چندتا انتقال داده بودي؟