2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
ممنونم ازت عزیزم. انشالله همیشه دلت خوش باشه. به همسرم گفتم. میگه وا چرا استرس داری. وایسیم اون یکی ...

خخخ مرداا همیشه همینن اصلا استرس ما زن ها درک نمیکنن میگیم استرس داریم میگن استرس برای چیه 

عزیزم من داخل یخچال گذاشتم کنار بقیه داروهام من کلا چه یخچالی باشه چه نباشه همه امپول تو یخچال نگهدا ...

به داروخانه اش زنگ زدم كفت اوركالوتران بيرون يخجال ، داخل يخجال بذاري خراب ميشه من از ديشب كذاشتم داخل يخجال😂😂😂😂شما كلا داخل يخجال بوده؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به خودت داری من همرو تعیین جنسیت کردم یکیم مثل مامان ماهک جون از ۱۸ تا جنین یه سری رو تعیین کر ...

چقدر هزينه كرفتن ازت؟بستكي به تعداد جنين داره يا كلا نرخ مشخصه داره?

به داروخانه اش زنگ زدم كفت اوركالوتران بيرون يخجال ، داخل يخجال بذاري خراب ميشه من از ديشب كذاش ...

خخخ اره عزیزم من دو ماه تو یخچال بود اخه قرار بود دو ماه پیش پانکچر بشم که قسمت نشد زیاد توجه نکن به حرفاشون 😂😂

بستگی به خودت داری من همرو تعیین جنسیت کردم یکیم مثل مامان ماهک جون از ۱۸ تا جنین یه سری رو تعیین کر ...

به نظرت من احتمالا ٢٠ ام پانكچر ميشم قبل فريز وقت ميكنن تعيين جنسيت كنن كلا چند روز طول ميكشه جون فكر كنم از ٢٥ ام نيستن

نه گفت دوشنبه و  چهار شنببه بیا . همسرم‌ماموریته . کرجم سخته تنهایی بیام شاید هفته بعد برم .‌ ...

نمیدونم فکر کنم خوبه من خودم دو هفته یه بار یکی میخورم ولی به همسرم هر هفته یکی میدم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

من منفی شدم

😭😭

ببخشید که شادی گروه رو خراب میکنم

امیدوارم خدا هیچکسو اینجوری امتحان نکنه که خیلی امتحان سختیه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
میگم الکارنیتین لاغر کنندس ؟ اخه الان حدود ۱۳ تا خورده اصلا وزنش کم نشد

نه فکر نکنم واسه لاغری باشه چون من همسرم خیلی لاغره الان کلش تموم شد ولی لاغر نشد 

من منفی شدم 😭😭 ببخشید که شادی گروه رو خراب میکنم امیدوارم خدا هیچکسو اینجوری امتحان نکنه که خیل ...

متاسفم گلم خیلییی ناراحت شدم انشالله که خدا خیلی زود دلتو شاد کنه که این روزا فراموشت بشه❤

متاسفم گلم خیلییی ناراحت شدم انشالله که خدا خیلی زود دلتو شاد کنه که این روزا فراموشت بشه❤

مرسی عزیزم ایشالله شمام خیلی زود به حاجت دلت برسی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من منفی شدم 😭😭 ببخشید که شادی گروه رو خراب میکنم امیدوارم خدا هیچکسو اینجوری امتحان نکنه که خیل ...

هیچ اشکالی نداره به فال نیک بگیر هممون این لحظه رو تجربه کردیم اتفاق میفته اما موندنی نیست

انشاالله بعد از یه استراحت و با انرژی مثبت شروع میکنی عزیزم ❤️❤️

عزیزم😢 انشالله خدا برات جبران کنه. توکل کن به خدا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

عزیزم 😔😔😔😔 انتقال چندمت بود ؟ 

ایشالا خدا به زودی دلتو شاد کنه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..