2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044807 بازدید | 684411 پست
به خدااا دارم تمام تلاشمو میکنم خیلی ورجه ورجه نکنم . چشم به خدا دیگه میشینم سرجام😂😂

آفرین . ببین دوستم ای وی اف کرد و خدارو شکر الان دخترش دنیا اومده ولی خیلی مراقب بود .توام مراقبشون باش گلی

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرچ کن تو اینترنت ببین یخچالی بوده یا نه ؟ زنگ بزن از مرکزت بپرس  انشالله که چیزی نیست . جایی ...

رو كابينت كذاشتم ولي   جاش گرم نبود من يادمه داروخونه فقط سينال وhmgرو  با يخ بسته بندي كردن كفتن اين لازم نداره تو نت سرچ كردم دماي اتاق كفتن

بله خودمم میخورم. راستی با دکتر انصاری ویزیت شدی؟

نه گفت دوشنبه و  چهار شنببه بیا . همسرم‌ماموریته . کرجم سخته تنهایی بیام شاید هفته بعد برم .‌

ویتامین دی تو ازمایشم ۳۲ بود . کمه . شما هفته ای چندتا میخوری ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
زدم عزیزم. اینا تو برگه ای که بهمون دادن بعد پانکچر تاکید کردن خودشون میزنگن با این حال امروز زنگ زد ...

ای بابا یه هفته چه دیر آدم از استرس میمیره منم فردا پانکچر دارم خیلی نگرانم 

خداروشكر ، راستي پروانه جان هر تعداد جنين  تشكليل بشه و همه ش رو تعيين جتسيت ميكنن يا تعدا ...

بستگی به خودت داری من همرو تعیین جنسیت کردم یکیم مثل مامان ماهک جون از ۱۸ تا جنین یه سری رو تعیین کرد یه سری شو فریز اگه تعیین کنی روز اول پول ۴ تا رو از ما گرفتن زنگ زدن ما گفتیم بقیه رو هم تعیین کنید پول ریختیم همه رو تعیین کردن ولی دکتر من میگفت همون اول تعیین کنی خوبه تا فریز کنی بعدا در بیاری تعیین کنی